• 9.133.789 stemmen

Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt (1998-2006)

7 seizoenen
3,95 22 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Oorsprong: Duitsland / Oostenrijk

Ontwikkeld door: Andreas Kamm en Peter Jännert

Met onder meer: Serge Falck, Hanno Pöschl en Sabine Petzl

Oorspronkelijke taal: Duits

Release datum: zondag 11 januari 1998

Eerst uitgezonden op: RTL (Duitsland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt

Peter Berger is een nieuwe verpleegkundige op de basis van Medicopter, een reddingsbedrijf dat gebruik maakt van helikopters. Medicopter beschikt over twee teams van EHBO-ers om de gewonden in de Duitse en Oostenrijkse Alpen te evacueren. Elk team bestaat uit een piloot, een spoedarts en een anesthesiemedewerker. Beide teams zijn betrokken bij min of meer risicovolle operaties zoals verkeersongevallen, reddingsacties in de bergen, vuurbestrijding of gijzelingen. Naast de reddingsmissies is er ook aandacht voor het privéleven van de teamleden: de relaties met hun familieleden en de moeilijkheid van het vinden van een balans tussen werk en privé.

Acteurs en Actrices

Sanitäter Ralf Staller

Meningen over Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt

Serie fanaat_mm

zaterdag 13 juni 2020
Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt seizoen 1 Het allereerste seizoen van Medicopter 117 is nog niet helemaal optimaal, verhalen zijn wat zwak. De hoofdrolspelers het zijn er 6 zijn gelukkig wel erg sterke acteurs samen vullen zij elkaar goed aan. Flug in die holle is in dit seizoen wat mij betreft het beste.