Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt (Seizoen 7) dateert van 2006.
Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt Serie Informatie
Medicopter 117 - Jedes Leben Zählt is een Drama-serie uit 1998-2006. Geregisseerd door Thomas Nikel met onder meer de acteurs Manfred Stücklschwaiger, Sabine Petzl en Serge Falck .
Peter Berger is een nieuwe verpleegkundige op de basis van Medicopter, een reddingsbedrijf dat gebruik maakt van helikopters. Medicopter beschikt over twee teams van EHBO-ers om de gewonden in de Duitse en Oostenrijkse Alpen te evacueren. Elk team bestaat uit een piloot, een spoedarts en een anesthesiemedewerker. Beide teams zijn betrokken bij min of meer risicovolle operaties zoals verkeersongevallen, reddingsacties in de bergen, vuurbestrijding of gijzelingen. Naast de reddingsmissies is er ook aandacht voor het privéleven van de teamleden: de relaties met hun familieleden en de moeilijkheid van het vinden van een balans tussen werk en privé.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,14 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.