Cheers seizoen 12?
Zal er een seizoen 12 beschikbaar komen voor de tv-serie Cheers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cheers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cheers (Seizoen 11) dateert van 1992.
Cheers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 12) van Cheers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cheers seizoen 12 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cheers Serie Informatie
Cheers is een Komedie / Drama-serie uit 1982-1993. Geregisseerd door James Burrows met onder meer de acteurs Ted Danson, Kirstie Alley en Shelley Long .
Cheers is een bar in Boston, de eigenaar is Sam Malone. Sam is een voormalige honkbalspeler bij de Boston Red Sox. Hij moest zijn carrière vroegtijdig stoppen in verband met zijn alcoholverslaving. 'Coach' Ernie Pantusso helpt hem bij het runnen van de bar en is Sams voormalige coach. Wanneer Coach overlijdt, wordt hij kort erna vervangen door de bijna net zo naïeve Woody, een oude bekende van Coach. De ietwat zenuwachtige Diane Chambers is een serveerster in de kroeg, die er zo nu en dan een relatie op na houdt met eigenaar Sam Malone. Ze kan het niet vinden met Carla, een kleine maar gehaaide serveerster die niet op haar mondje gevallen is. Stamgast Norm is een accountant die het meest van zijn tijd besteedt in de bar om zijn vrouw te ontlopen. Naast hem zit meestal zijn maatje Cliff Clavin, een postbode met een minderwaardigheidscomplex die dat probeert te compenseren met het debiteren van de meest onwaarschijnlijke weetjes en feitjes. Stamgast Frasier Crane is een psychiater die zo nu en dan ook in de bar opduikt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 498 stemmen. De serie heeft momenteel 11 seizoenen.