• 9.370.755 stemmen

3 seizoenen
2,68 36 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Horror / Reality

Ontwikkeld door: Jordan Roberts, James DeMonaco, Brett-Patrick Jenkins, Sebastien Lemercier, Howard Owens, Ben Silverman en Laurie Girion

Met onder meer: Abigail Rice, Michael Pitthan en Daniel Rchichev

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 19 oktober 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Haunted

Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies. Centraal staan een vader die sadistische dingen doet, een jongen die achtervolgt wordt door een geest, een jongedame wordt geplaagd door bovennatuurlijke fenomenen, een jongetje die met geesten speelt, een jaloerse geest en occulte zaken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Haunted seizoen 4?

Meningen over Haunted

avatar van Esteban

Esteban

dinsdag 23 oktober 2018
Haunted seizoen 1 Best positief verrast. Reality interviews gecombineerd met een reconstructie van de feiten, doorgaans ben ik absoluut geen fan van dergelijk format. Steeds opnieuw resulteert het in zenuwachtige montages met eindeloze herhalingen vol goedkope shots en verschrikkelijk slechte acteerprestaties. Niet in Haunted. De reconstructies zijn filmisch bijzonder kwalitatief en doen vermoeden dat hier een degelijk budget voor vrij gemaakt werd. Het resultaat mist zijn effect niet. De griezelmomenten werken effectief en de spanning is, tot mijn grote verbazing, regelmatig voelbaar. Ik kon ook geen C-acteurs bespeuren. Zelfs de interviews werden niet al te melig of overheersend. Al hadden deze intermezzo's van mij niet persé gehoeven, aangezien ze ook niet altijd verhelderend zijn op bepaalde vlakken. Wat meer uitleg of diepgang omtrent de aflevering The Slaughterhouse had absoluut welkom geweest. Binnen dit specifieke genre toch één van de beste realisaties die ik ooit gezien heb.
avatar van Bubblez

Bubblez

zondag 20 oktober 2019
Haunted seizoen 1 Ik zag per ongeluk eerst seizoen 2, daarna 1. Het viel me direct op dat de meeste afleveringen van dit seizoen niet af zijn, ze eindigen met een soort van cliffhanger.. Wat dat betreft vond ik seizoen 2 interessanter. Stuk voor stuk zijn de afleveringen wel echt sfeervol en passend, dat kan ik van seizoen 2 niet zeggen. Ik heb er wel van genoten, gimme more!