Dallas seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Dallas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dallas.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dallas (Seizoen 3) dateert van 2014.
Dallas Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Dallas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dallas seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dallas Serie Informatie
Dallas is een Drama-serie uit 2012-2014. Geregisseerd door Michael M. Robin met onder meer de acteurs Josh Henderson, Jesse Metcalfe en Jordana Brewster .
John Ross, de zoon van J.R. en Sue Ellen, raakt in conflict met Christopher, de geadopteerde zoon van Bobby, wat bewijst dat olie in Texas nog altijd belangrijker is dan familie. Beide families willen de leiding over het geliefde Southfork familielandgoed. Met J.R.’s geslepen advies is John Ross vastbesloten de ranch in handen te krijgen, terwijl Christopher, gesteund door Bobby, op zoek gaat naar alternatieve brandstoffen en van plan is Southfork aan een conservatorium te schenken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,97 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.