• 9.385.326 stemmen

Silicon Valley

Silicon Valley seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Silicon Valley? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Silicon Valley.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Silicon Valley (Seizoen 6) dateert van 2019.

Silicon Valley Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Silicon Valley? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Silicon Valley seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Silicon Valley Serie Informatie

Silicon Valley is een Komedie-serie uit 2014-2019. Geregisseerd door Mike Judge met onder meer de acteurs Thomas Middleditch, T.J. Miller en Zach Woods .

Richard, een introverte computerprogrammeur, verblijft samen met zijn boezemvriend Big Head, de pompeuze Gilfoyle en de sarcastische Dinesh in het Hacker Hostel, een kweekwijver voor beginnend talent van de zelfvoldane dotcommiljardair Erlich. Ze betalen geen huur, maar hij wil wel tien procent van wat hun projecten opbrengen. Wanneer Richard, met zijn totaal gebrek aan sociale vaardigheden, een revolutionair zoekalgoritme bedenkt, wordt hij overrompeld door tal van bieders. Ten einde raad besluit hij dan maar zijn eigen bedrijfje op te richten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 325 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.