Alleen Elvis Blijft Bestaan seizoen 11?
Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Alleen Elvis Blijft Bestaan? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Alleen Elvis Blijft Bestaan.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Alleen Elvis Blijft Bestaan (Seizoen 10) dateert van 2020.
Alleen Elvis Blijft Bestaan Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Alleen Elvis Blijft Bestaan? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alleen Elvis Blijft Bestaan seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Alleen Elvis Blijft Bestaan Serie Informatie
Alleen Elvis Blijft Bestaan is een Talkshow-serie uit 2013-2020.
'Alleen Elvis blijft bestaan' is een praatprogramma waarin Thomas Vanderveken een lang gesprek heeft met één gast. Aan de hand van twaalf videofragmenten praat Thomas met zijn gast over leven en werk, over motivatie en inspiratie. Negen beeldfragmenten worden door de gast zelf gekozen, de andere drie, de zogenaamde vraagtekens, worden door Vanderveken en zijn redactie geselecteerd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,92 met in totaal 46 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.