• 9.383.872 stemmen

Bad Banks

Bad Banks seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Bad Banks? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bad Banks.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bad Banks (Seizoen 2) dateert van 2020.

Bad Banks Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Bad Banks? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bad Banks seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bad Banks Serie Informatie

Bad Banks is een Drama / Misdaad-serie uit 2018-2020. Geregisseerd door Christian Schwochow met onder meer de acteurs Paula Beer, Barry Atsma en Désirée Nosbusch .

De ongrijpbare Jana Liekam, een jonge bankmedewerkster, is een briljante nieuwkomer in de financiële wereld en klimt al snel naar grote hoogte. Ze raakt echter verzeild in vuile zaken, verliest haar onschuld, en betaalt een hoge prijs. Ze wordt zelfs gedwongen haar eigen bank schade toe te brengen. Het gevolg is een crisis die volledig uit de hand loopt. Jana is echter ijzersterk en zal er alles aan doen om hier doorheen te komen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 40 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.