• 9.382.597 stemmen

Karppi

Karppi seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Karppi? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Karppi.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Karppi (Seizoen 3) dateert van 2021.

Karppi Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Karppi? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Karppi seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Karppi Serie Informatie

Karppi is een Misdaad / Drama-serie uit 2018-2021. Geregisseerd door Rike Jokela met onder meer de acteurs Lauri Tilkanen, Mimosa Willamo en Noa Tola .

Slechts enkele maanden na het tragische verlies van haar man onderzoekt een rechercheur van een Fins politieteam, Sofia Karppi, de moord op een vrouw die banden heeft met een bouwbedrijf in Helsinki. Het lichaam is aan de kust begraven. Al snel verdenken Sofi en haar nieuwe partner de ontevreden ex-cliënt van het slachtoffer. Ondertussen moet Sofi ook haar twee kinderen zonder vader op zien te voeden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,34 met in totaal 154 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.