I Am a Killer seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie I Am a Killer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van I Am a Killer.
Het laatste bij ons bekende seizoen van I Am a Killer (Seizoen 6) dateert van 2025.
I Am a Killer Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van I Am a Killer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over I Am a Killer seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
I Am a Killer Serie Informatie
I Am a Killer is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2018-2025. Geregisseerd door Gareth Morrow met onder meer de acteurs James Robertson, Justin Dickens en Deandra Buchanan .
In deze serie over waargebeurde misdaden vertellen de beruchtste moordenaars uit de geschiedenis hun verhaal vanuit hun eigen perspectief en in hun eigen kille woorden. Elke veroordeelde gevangene vertelt de gebeurtenissen die hebben geleid tot hun misdaad. We ontdekken hun motivaties, hun verwachtingen en uiteindelijk hoe ze de misdaad nu bekijken, na een hele tijd doorgebracht te hebben in de dodencel.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,48 met in totaal 75 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.