De Dag seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Dag? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Dag.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Dag (Seizoen 1) dateert van 2018.
De Dag Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Dag? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Dag seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Dag Serie Informatie
De Dag is een Drama-serie uit 2018. Geregisseerd door Dries Vos met onder meer de acteurs Titus De Voogdt, Maaike Neuville en Jeroen Perceval .
Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend en verrassend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers. Zowel de politie en haar onderhandelaars, journalisten en ongeruste familieleden ervaren de gijzeling op hun eigen manier en beleven deze dag net iets anders.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,09 met in totaal 157 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.