• 9.369.979 stemmen

Ontwikkeld door: Geoffrey Enthoven en Mariano Vanhoof

Met onder meer: Ben Segers, An Miller en Floor Van Boven

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: woensdag 30 augustus 2017

Eerst uitgezonden op: Vier (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot #hetisingewikkeld

Lien en Peter hebben het allemaal: een goede baan, twee prachtige kinderen, toffe vrienden, een mooi huis en een kat. Maar de liefde is uitgedoofd, hun seksleven dood en de midlifecrisis klopt op de deur. Lien besluit om uit elkaar te gaan, maar zij en Peter krijgen het niet over hun hart om de kinderen wekelijks heen en weer te verhuizen. Daarom besluiten ze in hetzelfde huis te blijven wonen. Om de week slaapt de één in de kelder en de ander boven met de kinderen in huis.

logo tmdbimage

Meningen over #hetisingewikkeld

avatar van Kronos

Kronos

maandag 4 november 2019
#hetisingewikkeld seizoen 1 Ik heb nu enkele afleveringen gezien. Geen hoogvlieger. De goede acteerprestaties van An Miller en Ben Segers houden het doorsnee verhaaltje toch nog overeind.
avatar van arevee

arevee

dinsdag 4 december 2018
#hetisingewikkeld seizoen 1 Zo nu en dan wel eens moeten lachen met Ben Segers, maar verder toch veel te overdreven komedie die me zelden deed lachen. Denk dat ik niet helemaal in de juiste categorie val ook om hier veel plezier aan te beleven. Matige scenario's, matig acteerwerk (op Segers na dan), nah ik vond het niks.