Absentia seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Absentia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Absentia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Absentia (Seizoen 3) dateert van 2020.
Absentia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Absentia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Absentia seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Absentia Serie Informatie
Absentia is een Drama / Misdaad-serie uit 2017-2020. Geregisseerd door Oded Ruskin met onder meer de acteurs Stana Katic, Patrick Heusinger en Matthew Le Nevez .
De serie vertelt het verhaal van FBI-agente Emily Byrne die tijdens het jagen op een van Boston's beruchtste seriemoordenaars spoorloos verdwijnt en dood wordt verklaard. Zes jaar later wordt ze gevonden in een hut in het bos, nauwelijks levend en zonder herinnering aan de jaren dat ze werd vermist. Thuisgekomen krijgt ze te horen dat haar man hertrouwd is en haar zoon wordt opgevoed door een andere vrouw.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,48 met in totaal 152 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.