Bad Blood seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Bad Blood? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bad Blood.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bad Blood (Seizoen 2) dateert van 2018.
Bad Blood Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Bad Blood? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bad Blood seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bad Blood Serie Informatie
Bad Blood is een Misdaad / Drama-serie uit 2017-2018. met onder meer de acteurs Anthony LaPaglia, Paul Sorvino en Enrico Colantoni .
Bad Blood is een verhaal over familie, trouw, verraad, macht, hebzucht en uiteindelijk wraak. Montreal maffiabaas Vito Rizzuto is een atypische crimineel. Overtuigd om vrede te stichten tussen de verschillende criminele groepen van Montreal, lukt het Rizzuto om ze samen te brengen en leidt deze als een CEO terwijl hij zorgt dat iedereen er goed geld aan overhoudt. Als Rizzuto wordt gearresteerd en uitgeleverd naar een zwaar beveiligde gevangenis in Colorado voor de moorden in 1981 op drie leden van de criminele familie Bonanno, begint zijn machtige imperium uit elkaar te vallen. Rizzuto kijkt machteloos toe totdat zijn wraak kan beginnen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,49 met in totaal 83 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.