• 9.384.749 stemmen

Jackass

Jackass seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Jackass? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jackass.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jackass (Seizoen 3) dateert van 2001.

Jackass Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Jackass? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jackass seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jackass Serie Informatie

Jackass is een Komedie / Reality-serie uit 2000-2002. Geregisseerd door Jeff Tremaine met onder meer de acteurs Bam Margera, Chris Pontius en Dave England .

Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O en de rest van de Jackass crew doen de dingen die niemand anders zou durven doen. Ze halen gevaarlijke stunts en halen grappen uit met willekeurige voorbijgangers. De heren houden er af en toe wel meer dan kleerscheuren aan over. Dit weerhoudt ze er echter niet van om zichzelf de volgende keer te overtreffen. De belangrijkste boodschap van Jackass: probeer deze stunts niet thuis uit!

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 119 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.