After Henry seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie After Henry? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van After Henry.
Het laatste bij ons bekende seizoen van After Henry (Seizoen 4) dateert van 1992.
After Henry Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van After Henry? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over After Henry seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
After Henry Serie Informatie
After Henry is een Komedie-serie uit 1988-1992. met onder meer de acteurs Prunella Scales, Joan Sanderson en Edward de Souza .
De man van Sarah French sterft en laat haar op financieel gebied op een goede manier achter. Ze zal echter wel haar huis moeten delen met moeder Eleanor en dochter Clare. Sarah wordt gek van haar huisgenoten aangezien Eleanor de baas wil spelen en Clare niet goed weet of ze onafhankelijk wil zijn of haar moeder alles wil laten oplossen. Sarah heeft in de tussentijd ook nog een baantje in een antiekzaak maar probeert overal de humor van in te zien zodat ze niet doordraait.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.