Bonanza seizoen 15?
Zal er een seizoen 15 beschikbaar komen voor de tv-serie Bonanza? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bonanza.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bonanza (Seizoen 14) dateert van 1972.
Bonanza Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 15) van Bonanza? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bonanza seizoen 15 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bonanza Serie Informatie
Bonanza is een Western-serie uit 1959-1973. Geregisseerd door Christian Nyby met onder meer de acteurs Pernell Roberts, David Canary en Mitch Vogel .
Bonanza speelt zich af in het Amerika van rond 1860 en draait om de familie Cartwright. De familie bestaat uit een vader, Ben, en zijn drie zoons, Adam, Hoss en Little Joe. Iedere zoon is van een andere moeder want Ben Cartwright heeft namelijk de gewoonte zijn vrouwen snel te verliezen. Gezamenlijk runnen de mannen de Ponderosa ranch in Nevada, nabij Virginia City.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 118 stemmen. De serie heeft momenteel 14 seizoenen.