Petticoat seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Petticoat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Petticoat.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Petticoat (Seizoen 1) dateert van 2016.
Petticoat Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Petticoat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Petticoat seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Petticoat Serie Informatie
Petticoat is een Muziek-serie uit 2016-2017. Geregisseerd door Thomas Korthals Altes met onder meer de acteurs Abbey Hoes, Hajo Bruins en Alex Hendrickx .
De jaren 50: Samen met haar vader woont Pattie in een klein dijkhuisje op het Groningse platteland. Haar allergrootste droom is om een succesvolle zangeres te worden. Als op een dag de bus van de beroemde Nederlandse band The Petticoats strandt in haar dorpje en ze de bandleden te hulp schiet, slaat de vonk voor de showbizz voorgoed over. Ondanks alle waarschuwingen van haar vader en haar beste vriend Peter, besluit Pattie haar dromen na te jagen en verhuist ze naar de grote stad. Op zoek naar het leven waar ze zo hartstochtelijk naar verlangt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,27 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.