Last Tango in Halifax seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Last Tango in Halifax? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Last Tango in Halifax.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Last Tango in Halifax (Seizoen 5) dateert van 2020.
Last Tango in Halifax Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Last Tango in Halifax? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Last Tango in Halifax seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Last Tango in Halifax Serie Informatie
Last Tango in Halifax is een Drama-serie uit 2012-2020. met onder meer de acteurs Anne Reid, Derek Jacobi en Sarah Lancashire .
De bejaarden Celia en Alan hebben beiden hun partner verloren. Wanneer hun kleinzonen hun gegevens op Facebook zetten, vinden de twee elkaar opnieuw en herontdekken ze hun gepassioneerde relatie die meer dan zestig jaar geleden begon. Samen willen ze nog zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,95 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.