• 9.385.135 stemmen

Ennemi Public

Ennemi Public seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Ennemi Public? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ennemi Public.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ennemi Public (Seizoen 3) dateert van 2023.

Ennemi Public Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Ennemi Public? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ennemi Public seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ennemi Public Serie Informatie

Ennemi Public is een Misdaad-serie uit 2016-2023. met onder meer de acteurs Stéphanie Blanchoud, Angelo Bison en Philippe Jeusette .

De reeks werd geïnspireerd door de Dutroux-affaire en begint met de overbrenging van Guy Béranger, een kindermoordenaar, naar de abdij van Vielsart. Daar moet hij de rest van zijn straf uitzitten tot groot protest van de inwoners van het dorp. De jonge Brusselse agente Chloé Muller krijgt de taak om de gedetineerde in het oog te houden. Amper een maand na de aankomst van Béranger wordt een meisje vermoord teruggevonden in een lokale kapel. De moord vertoont gelijkenissen met de handelswijze van Béranger en lijkt het werk te zijn van een van zijn bewonderaars.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 49 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.