• 9.369.601 stemmen

Ontwikkeld door: Øystein Karlsen en Kristopher Schau

Met onder meer: Atle Antonsen, Tuva Novotny en Anders Baasmo Christiansen

Oorspronkelijke taal: Noors

Release datum: donderdag 30 september 2010

Eerst uitgezonden op: TV 2 (Noorwegen)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dag

Dag is een therapeut gespecialiseerd in huwelijksadvies maar vindt vooral dat mensen in eenzaamheid zouden moeten leven. Hij haat het om tijd door te brengen met mensen, al maakt hij een uitzondering voor zijn beste vriend Benedikt. Wanneer Dag door zijn zus Marianne aan Eva gekoppeld wordt, zal hij echter wel met mensen moeten leren omgaan.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Dag seizoen 5?

Meningen over Dag

Lennonlover_mm

maandag 13 november 2017
Dag seizoen 1 Wat een prachtserie vol tegenstrijdigheden: gemakkelijk maar ook poëtisch, grappig en tegelijk donker. Hele grappige personages die je snel leert kennen en logische keuzes maken. Liefdesspel tussen Dag en Eva is prachtig. Het eindbeeld van de laatste aflevering is één van de mooiste afsluiters van een seizoen ooit.
avatar van Shaky

Shaky

donderdag 3 november 2016
Dag seizoen 4 Na het geweldige derde seizoen was ik erg benieuwd naar het slot seizoen van Dag. Helaas is dit een enigszins teleurstellend seizoen. Er valt maar weinig echt te lachen en de afleveringen focussen zich meer op de perikelen rondom de relaties die er spelen tussen de personages. Het gaat echter niet diep genoeg om een echt sterk drama effect te creëren. Jammer, een te zwak einde van een geweldige serie.