• 9.410.440 stemmen

We Are All Trying Here (2026)

1 seizoen
Geen stemmen
+ Mijn stem

Alternatieve titels: Modu Jasinui Mugachihamgwa Ssaugo Issda / 모두가 자신의 무가치함과 싸우고 있다

Status: In productie

Oorsprong: Zuid-Korea

Ontwikkeld door: Park Hae-young en Cha Young-hoon

Met onder meer: Koo Kyo-hwan, Go Youn-jung en Oh Jung-se

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: zaterdag 18 april 2026

Eerst uitgezonden op: JTBC (Zuid-Korea)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot We Are All Trying Here

Hwang Dong-Man is een aspirant-regisseur en de enige van de beroemde filmgroep "De Acht" die nog niet gedebuteerd is. Hij probeert zich niet te laten meeslepen door gevoelens van waardeloosheid. Byeon Eun-A werkt als producer voor Choi Film. Ze wordt "De Bijl" genoemd vanwege haar scherpe recensies van scenario's. Ze verbergt haar woede en angsten. Park Kyeong-Se is een filmregisseur. Hij is met name beïnvloed en gestrest door Hwang Dong-Man, nadat zijn recente film flopte in de bioscoop. Ko Hye-Jin is de CEO van Gobak Film en getrouwd met Park Kyeong-Se. Hwang Jin-Man is Hwang Dong-Mans oudere broer en voormalig dichter. Nadat hij het einde van zijn incompetentie heeft ervaren, voelt hij zich leeg. Deze verschillende individuen proberen hun eigen innerlijke rust te vinden in een wereld waarin succes de enige maatstaf lijkt te zijn.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over We Are All Trying Here