Lynley seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Lynley? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lynley.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lynley (Seizoen 1) dateert van 2025.
Lynley Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Lynley? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lynley seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lynley Serie Informatie
Lynley is een Drama / Misdaad-serie uit 2025.
Tommy Lynley is een briljante rechercheur, maar een buitenstaander binnen de politie – simpelweg door zijn aristocratische opvoeding. Hij wordt gekoppeld aan Barbara Havers, een sergeant met een eigenzinnige houding en een arbeidersachtergrond. Zonder enige overeenkomst en tegen alle verwachtingen in, vormen Lynley en Havers, een duo dat niet bij elkaar past, een formidabel team, verbonden door hun verlangen naar gerechtigheid.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.