• 9.369.693 stemmen

Ontwikkeld door: Max Shapira

Met onder meer: Cecilie Fjellhøy en Brianne Joseph

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 5 september 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Love Con Revenge

Nadat Cecilie Fjellhøy het slachtoffer is geworden van een geraffineerde romance-oplichterij in The Tinder Swindler, werkt ze samen met privédetective Brianne Joseph om andere slachtoffers te helpen hun leven terug te krijgen en digitale roofdieren te ontmaskeren. De oplichters creëren neprelaties om het vertrouwen van hun slachtoffers te winnen en uiteindelijk geld of persoonlijke informatie te stelen. Deze praktijken beginnen vaak online en kunnen moeilijk te detecteren zijn totdat er al aanzienlijke schade is aangericht. Samen gaan ze op een missie om de oplichters te ontmaskeren en slachtoffers te helpen de controle terug te krijgen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Love Con Revenge

pedro

dinsdag 16 september 2025
Love Con Revenge seizoen 1 Wat een door en door vervelend vervolg op The Tinder Swindler. Allemaal bijzonder tragisch dit soort oplichting, maar oplichting in allerlei vormen gebeuren dagelijks massaal. En dit kon mij niet boeien en of het allemaal spontaan was hoe het gefilmd is, kan je zo zien dat dit niet het geval is....

Shampoo_tv

maandag 27 oktober 2025
Love Con Revenge seizoen 1 Oei dit is wel heel erg slecht.. er wordt nagenoeg niets opgelost en waar je dan als kijker op wacht, de confrontations, komen ook helemaal niet van de ground. Heel simpel vermaak voor tijdens het koken (in mijn geval)