• 9.372.316 stemmen

1 seizoen
3,13 8 stemmen + Mijn stem

Status: Geannuleerd

Genre: Misdaad / Drama

Ontwikkeld door: Conal Byrne, Jennifer Cacicio, Jordana Mollick, Liz Glotzer, Melissa Moore, Michael Showalter, Michelle King, Robert King en Will Pearson

Met onder meer: Annaleigh Ashford, Dennis Quaid en James Wolk

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 20 maart 2025

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Happy Face

De vader van Melissa, die bekend staat als de Happy Face Killer, zit opgesloten in de gevangenis. Na tientallen jaren geen contact te hebben gehad, vindt hij eindelijk een manier om zich weer in het leven van zijn dochter te mengen. In een race tegen de klok moet Melissa erachter zien te komen of een onschuldige man ter dood wordt gebracht voor een misdaad die haar vader heeft begaan. Ondertussen ontdekt Melissa de gevolgen die haar vader had op de families van zijn slachtoffers en moet ze haar eigen identiteit onder ogen zien.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Happy Face

avatar van AniSter

AniSter

woensdag 4 juni 2025
Happy Face seizoen 1 Een serie met een aparte manier van vertellen. In tegenstelling tot veel recensies waarin het acteren als beneden peil wordt omschreven, vind ik de manier van acteren eigenlijk vrij speciaal. Bij de eerste afleveringen dacht ik eerst dat ik naar een komisch en zelfs simpel spel zat te kijken. Toch raakte ik in de volgende afleveringen hieraan gewend en ging de focus meer naar het verhaal. En zeg niet dat Quaid slecht acteert: hij was een goede keuze voor deze serie, alleen het gezicht al, alhoewel ik al op hem uitgekeken was na zijn optreden in Frequency (2000). Mijn waardering is toch voldoende, mede omdat het verhaal gebaseerd is op ware gebeurtenissen.
avatar van Marlon Brando

Marlon Brando

donderdag 26 juni 2025
Happy Face seizoen 1 Goede serie gebaseerd op een wear gebeurd verhaal die van begin tot eind blijft boeien .