• 9.382.080 stemmen

BoJack Horseman

BoJack Horseman seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie BoJack Horseman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van BoJack Horseman.

Het laatste bij ons bekende seizoen van BoJack Horseman (Seizoen 6) dateert van 2019.

BoJack Horseman Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van BoJack Horseman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over BoJack Horseman seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

BoJack Horseman Serie Informatie

BoJack Horseman is een Animatie / Komedie-serie uit 2014-2020. Geregisseerd door Amy Winfrey met onder meer de acteurs Will Arnett, Aaron Paul en Alison Brie .

Als legendarische tv-ster van de jaren '90 tv-serie 'Horsin' Around' heeft Bojack Horseman in deze huidige tijd moeite zichzelf niet te verliezen in alcohol, onenightstands en depressies. Bojack probeert al jaren aan een comeback te werken en samen met zijn huisgenoot Todd en zijn ex Princess Carolyn, maar zal dat hem lukken? Zal een biografie door een ghostwriter hem weer terug in de spotlights krijgen? Zijn Hollywood en Bojack daar zelf wel klaar voor?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,97 met in totaal 482 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.