Misfits seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Misfits? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Misfits.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Misfits (Seizoen 5) dateert van 2013.
Misfits Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Misfits? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Misfits seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Misfits Serie Informatie
Misfits is een Komedie / Drama-serie uit 2009-2013. Geregisseerd door Tom Harper met onder meer de acteurs Lauren Socha, Iwan Rheon en Nathan Stewart-Jarrett .
De onaangepaste tieners Kelly, Nathan, Curtis, Alisha en Simon zijn geen vrienden, maar ze hebben wel één ding gemeen: ze hebben allemaal iets op hun kerfstok en zijn veroordeeld tot een taakstraf. Tijdens de uitvoering daarvan worden ze overvallen door een soort magnetische storm. Naderhand blijkt dat de vijf op de een of andere manier superhelden zijn geworden. Ze hebben elk een bijzondere power gekregen die precies bij hen past. Maar ze zijn niet de enigen...
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,57 met in totaal 143 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.