• 9.370.453 stemmen

Countdown: Paul vs Tyson (2024)

Documentaire | Miniserie

Show titel: Countdown: Paul vs Tyson

Genre: Documentaire

Afleveringen: 3

Speelduur: 1 uur en 52 minuten

Ontwikkeld door: Ian Orefice en Michael Antinoro

Met: Mike Tyson, Jake Paul en Jutta Leerdam

Datum van release: donderdag 7 november 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Countdown: Paul vs Tyson

Op vrijdag 15 2024 staan The Problem Child, Jake “El Gallo” Paul (9-1, 6 KOs) en de Baddest Man on the Planet, Mike Tyson (50-6, 44 KOs) in de ring om dit legendarische gevecht tot een climax te brengen. De documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen in de trainingskampen van Paul en Tyson door middel van interviews met degenen die het dichtst bij de vechters staan. Hier wordt de moed, vastberadenheid en fysieke uitdaging vastgelegd, die nodig zijn om je voor te bereiden op een uitputtend professioneel mega-boksevenement.

Afleveringen

1. 1. How Did We Get Here?

7 november 2024 (42 minuten)

Op weg naar hun langverwachte confrontatie in de ring denken Paul en Tyson terug op hun unieke bokscarrière en zijn ze eerlijk over wat er op het spel staat.

2. 2. Sweating the Technique

7 november 2024 (38 minuten)

Door een gezondheidsprobleem moet Tyson het gevecht en zijn training uitstellen. De vastberaden Paul gebruikt de extra tijd om zijn trainingsintensiteit op te voeren.

3. 3. Time to Dance

12 november 2024 (32 minuten)

Het is bijna tijd voor de wedstrijd. Tyson traint hard om in topconditie te komen, terwijl Paul zich focust op zijn verdedigingsstrategie voor de boksavond.

Ik heb hier doorgaans helemaal niks mee maar hoop echt dat MIke die gozer compleet lens mept.

avatar van Timecop

Timecop

Lange aanloop naar een achteraf hele beroerde wedstrijd.

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1980 stemmen

Het beste contact dat Tyson heeft gemaakt met het gezicht van Paul was de bitchslap tijdends de face-off, toen Paul op de voet van Tyson stapte.