• 9.369.900 stemmen

A Man on the Inside (2024-2025)

2 seizoenen
3,33 66 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Michael Schur

Met onder meer: Ted Danson, Stephanie Beatriz en Eugene Cordero

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 21 november 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot A Man on the Inside

Charles is weduwnaar en gepensioneerd. Hij wil graag zijn dagelijkse routine doorbreken en reageert op een advertentie van een privédetective om een ​​mysterieuze diefstal op te lossen. Hij doet zich voor als nieuwe bewoner van de Pacific View Retirement Residence in San Francisco en gaat diep undercover bij de seniorengemeenschap. Hier bouwt hij hartverwarmende nieuwe vriendschappen op en gaandeweg krijgt hij ook weer een sterkere band met zijn dochter.

Meningen over A Man on the Inside

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

zondag 24 november 2024
A Man on the Inside seizoen 1 Kijkt wel lekker weg, maar echt boeiend wordt het niet. Ted Danson speelt aardig, maar het is allemaal behoorlijk voorspelbaar. Kortom, geen grote aanrader, maar wel leuk als je even wat luchtigs tussendoor wil kijken.
avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

dinsdag 14 januari 2025
A Man on the Inside seizoen 1 Meer drama dan komedie of thriller. Ik had het mysterie vrij snel uitgevogeld, maar het maakt 'Man on the Inside' er eigenlijk niet minder om. Het gaat om de warme, menselijke connecties die Charles Nieuwendyk (Ted Danson) legt met de bewoners van het bejaardentehuis. De rol is zo op het lijf geschreven van Danson als hyperintelligente charmeur op leeftijd, die volledig geniet van zijn nieuwe rol als intrigant. Ook leuk om bekende gezichten uit 'Brooklyn Nine-Nine' als Marc Evan Jackson en Stephanie Beatriz terug te zien. Vooral Beatriz is leuk als ietwat intimiderende directeur Didi, met haar stoïcijnse voorkomen en sluimerende frustraties. Laat mij dan de eerste zijn die nieuwsgierig is naar het tweede seizoen van 'Man on the Inside'. Iets zegt me dat Charles gaat afreizen naar Florida Keys...

flaphead_tv

woensdag 8 januari 2025
A Man on the Inside seizoen 1 Jongens, dit is GEEN komedie. Het is echt een drama. Thema's als familiebanden, vriendschap, ouderdom, eenzaamheid, dementie en noem maar op voeren de boventoon, en zeker niet allemaal op lichtvoetige wijze. Serieuze dialogen en moralen krijgen ruim baan. HET IS GEEN KOMEDIE. Echt geen flauw idee waarom MM dit nota bene als enig genre benoemd. Tuurlijk zijn er komische momenten en scenes, maar van het makkelijke soort, doet soms zelf kinderachtig aan. Het idee is grappig en een leuk uitgangspunt, maar het komt echt niet uit de verf. Althans, niet als je een leuke komedie voor de luchtigheid wilt kijken. Dus belangrijkste tip: ontwijk deze serie als je daarnaar op zoek bent! Ik snap niet waarom de ratings zo hoog zijn. Op IMDB snap ik het nog wel beetje, want die Amerikanen gaan wel goed op dit soort sentiment denk ik.

flinn

dinsdag 26 november 2024
A Man on the Inside seizoen 1 Ik vond het nogal kinderachtig. We zijn na 4 afleveringen maar gestopt.