• 9.446.781 stemmen

Ontwikkeld door: Oliver Berben en Jan Ehlert

Met onder meer: Tom Schilling, Emily Cox en Britta Hammelstein

Oorspronkelijke taal: Duits

Release datum: donderdag 31 oktober 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Achtsam Morden

Björn Diemel is een succesvolle advocaat voor de maffia. Om een betere balans tussen zijn werk en privéleven te krijgen besluit hij een cursus mindfulness te gaan volgen. Tijdens het seminair ontdekt hij verrassende nieuwe copingstrategieën, zoals moord.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Achtsam Morden

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

donderdag 7 november 2024
Achtsam Morden seizoen 1 Kijkt lekker weg door de snelle montages en het overdreven hypergeweld. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de gimmick van mindful moorden een beetje tegen gaat staan als die maffe Björn Diemel (Tom Schilling) zijn zen-momentjes pakt of innerlijke monologen voert met z'n therapeut. Anders dan de therapiegesprekken uit 'The Sopranos' of de cathartische moorden uit 'American Psycho'', krijg je ook niet écht het idee dat er iets diepgaands mee wordt gedaan. Gewoon een leuke running gag om twee uitersten (mindfulness en moorden) bij elkaar te brengen. Het helpt ook niet dat Björn Diemel nauwelijks psychologische ontwikkelingen doormaakt.
avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

dinsdag 12 november 2024
Achtsam Morden seizoen 1 Best wel amusant, maar ben nergens omver geblazen.