• 9.491.259 stemmen

Achtsam Morden

Achtsam Morden seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Achtsam Morden? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Achtsam Morden.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Achtsam Morden (Seizoen 2) dateert van 2026.

Achtsam Morden Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Achtsam Morden? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Achtsam Morden seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Achtsam Morden Serie Informatie

Achtsam Morden is een Drama / Komedie-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Max Zähle met onder meer de acteurs Tom Schilling, Emily Cox en Britta Hammelstein .

Björn Diemel is een succesvolle advocaat voor de maffia. Om een betere balans tussen zijn werk en privéleven te krijgen besluit hij een cursus mindfulness te gaan volgen. Tijdens het seminair ontdekt hij verrassende nieuwe copingstrategieën, zoals moord.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,46 met in totaal 35 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.