• 9.159.818 stemmen

Status: In productie

Genre: Horror / Mystery

Oorsprong: Thailand

Ontwikkeld door: Thananuj Ebrahim

Met onder meer: Woranuch BhiromBhakdi, Pitchapa Phanthumchinda en Cynthia Carmen

Oorspronkelijke taal: Thai

Release datum: donderdag 31 oktober 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ya Klap Ban

Varee verhuist samen met haar enige dochter Min naar het griezelige, oude Jarukanant landhuis van haar familie waar ze 30 jaar geleden woonde. Ze komen beiden onverklaarbare incidenten tegen in dit huis. Op een dag verdwijnt Min op mysterieuze wijze, waardoor Fah, een zwangere politieagente, op onderzoek uitgaat. Naarmate Fah dieper graaft, wijst het bewijs in de richting van een sinister geheim dat verborgen zit binnen de muren van het oude huis.

Meningen over Ya Klap Ban

lang pee

zaterdag 2 november 2024
Ya Klap Ban seizoen 1 Een zesje is toch genoeg voor deze serie, die totaal niets met horror te maken heeft, maar gewoon een sciencefictionserie is. En wat ik in sommige series niet begrijp, ze maken veel rare dingen mee, maar denken er niet aan om het met de smartphone te filmen, te makkelijk zeker? En verhuizen uit een eng huis, dat zal ook wat moeilijk zijn. Decider zegt gewoon Skip it, zover zou ik niet willen gaan, maar een topper zou ik dit ook niet noemen.