• 9.219.242 stemmen

Everybody Loves Raymond (1996-2005)

9 seizoenen
3,29 255 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Philip Rosenthal

Met onder meer: Ray Romano, Patricia Heaton en Doris Roberts

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 13 september 1996

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

• Amazon Prime Bekijk via Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Everybody Loves Raymond

De familie Barone bestaat uit Raymond Barone, een succesvol sportjournalist, die samen met zijn vrouw Debra een heeft hebben, Ally, en de tweeling Michael en Geoffrey. Ze wonen tegenover Raymonds ouders; de stoïcijnse Frank en de bemoeizuchtige Marie. Daarnaast heeft Raymond nog een oudere broer, de gescheiden politieagent Robert, die regelmatig in en uit loopt.

Meningen over Everybody Loves Raymond

avatar van Bottleneck

Bottleneck

vrijdag 19 januari 2018
Everybody Loves Raymond seizoen 1 Beetje een guilty pleasure voor me, vind vooral het samenspel tussen de norse Frank en de rest leuk. Het zijn allemaal wel echt typetjes die ze spelen maar het komt soms verrassend grappig uit de hoek, ook al is het braaf. M'n favoriete aflevering is wanneer de mannen zogenaamd in therapie zijn met z'n drieën, op aandringen van de vrouwen, maar ondertussen erop uit gaan en niet weten dat de therapeut al een tijdje dood is.