• 9.369.979 stemmen

De Geheimen van Barslet (2012)

Horror / Sciencefiction | 1 seizoen

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Anjet Daanje

Met onder meer: Dragan Bakema, Sallie Harmsen en Teun Luijkx

Release datum: zaterdag 6 oktober 2012

Eerst uitgezonden op: Nederland 2 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot De Geheimen van Barslet

De Geheimen van Barslet vertelt het verhaal van de mysterieuze gebeurtenissen die plaatsvinden in het idyllische plattelandsdorpje Barslet. Wonderlijke voorvallen die de bewoners van het dorp in hun greep houden. Een jongen sterft onder vreemde omstandigheden, een kleuter kan de toekomst voorspellen, het regent vissen op klaarlichte dag en er is een pyromaan aan het werk. Acht bewoners koesteren een geheim dat de geheimzinnige gebeurtenissen in een nieuw licht stelt. Wat is er aan de hand in het dorp Barslet.

Meningen over De Geheimen van Barslet

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

donderdag 21 januari 2021
De Geheimen van Barslet seizoen 1
mcdaktari schreef:
Ik dacht namelijk in eerste instantie dat het om de geheimen van één of andere bar slet ging. Je zou het haast denken als je het zo leest, toch?
Je hebt 't goed begrepen, want de titel is bewust dubbelzinnig. Sallie Harmsen speelt een sleutelpersonage dat je in zekere zin een 'barslet' kunt noemen.

eldorado

zondag 18 april 2021
De Geheimen van Barslet seizoen 1 Iedere aflevering wordt gezien vanuit een bepaald personage. Dat maakt het wat langdradig. Hierdoor blijft het wel tot de laatste aflevering spannend.