De Geheimen van Barslet seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Geheimen van Barslet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Geheimen van Barslet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Geheimen van Barslet (Seizoen 1) dateert van 2012.
De Geheimen van Barslet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Geheimen van Barslet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Geheimen van Barslet seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Geheimen van Barslet Serie Informatie
De Geheimen van Barslet is een Horror / Sciencefiction-serie uit 2012.
De Geheimen van Barslet vertelt het verhaal van de mysterieuze gebeurtenissen die plaatsvinden in het idyllische plattelandsdorpje Barslet. Wonderlijke voorvallen die de bewoners van het dorp in hun greep houden. Een jongen sterft onder vreemde omstandigheden, een kleuter kan de toekomst voorspellen, het regent vissen op klaarlichte dag en er is een pyromaan aan het werk. Acht bewoners koesteren een geheim dat de geheimzinnige gebeurtenissen in een nieuw licht stelt. Wat is er aan de hand in het dorp Barslet.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,21 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.