• 9.385.200 stemmen

Costa!!

Costa!! seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Costa!! ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Costa!! .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Costa!! (Seizoen 1) dateert van 2024.

Costa!! Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Costa!! ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Costa!! seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Costa!! Serie Informatie

Costa!! is een Komedie / Muziek-serie uit 2024. Geregisseerd door Jon Karthaus met onder meer de acteurs Lisa Zweerman, Oscar Aerts en Joep Paddenburg .

De eigenaar van de Costa bezwijkt onder het succes van de club. Hij moet zich tijdelijk terug trekken om bij te komen en het is aan zijn personeel om de club draaiende te houden. Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,93 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.