• 9.219.055 stemmen

Ontwikkeld door: Jez Scharf

Met onder meer: Will Forte, Siobhán Cullen en Robyn Cara

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 9 mei 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bodkin

Een bont gezelschap podcasters besluit de mysterieuze verdwijning van drie vreemden in een idyllisch Iers kustplaatsje te onderzoeken. Maar zodra ze aan hun onderzoek beginnen, ontdekken ze een verhaal dat veel groter en vreemder is dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. Ondertussen proberen ze feit van fictie te onderscheiden, over de zaak, over hun collega's en, het meest pijnlijk, over henzelf.

Meningen over Bodkin

avatar van wwelover

wwelover

zaterdag 11 mei 2024
Bodkin seizoen 1 Vermakelijk zonder hoogstaand te worden. Fijn om Will Forte weer eens wat serieuzer te zien.
avatar van flaphead

flaphead

donderdag 23 mei 2024
Bodkin seizoen 1 Ik weet het niet. Het is wel erg veel cliché weer, met een journalist die naar een afgelegen dorpje gestuurd wordt, dwarsligt met de mensen met haar irritante houding, maar uiteindelijk tegen wil en dank connectie maakt, dat soort dingen. Verschil is dat het nu journalisten zijn ipv agenten, hoewel soms het verschil niet zo te merken is. Iets waar de serie zich wat meer wil onderscheiden tov de andere mysterieseries, is de vaak wat luchtigere toon. Er zit meer humor en 'gekkigheid' in, tegen de achtergrond van de zaak. Dat werkt op zich best ok. De Ierse omgeving en cultuur is zeker een plus. Geen hoogvlieger, maar -zoals toch wel veel mini-series- voor 7/8 afleveringen voldoende vermaak.
avatar van schram101

schram101

zondag 25 augustus 2024
Bodkin seizoen 1 Het begint best leuk. Schurkt een beetje tegen het sfeertje in Edgar Wright z’n films aan. Maar uiteindelijk wordt het onnodig gecompliceerd, onsamenhangend en vooral de humor verdwijnt (nog verder) naar de achtergrond. 2,0*