Smeris seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Smeris? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Smeris.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Smeris (Seizoen 5) dateert van 2020.
Smeris Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Smeris? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Smeris seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Smeris Serie Informatie
Smeris is een Misdaad / Drama-serie uit 2014-2020. Geregisseerd door Marc Willard met onder meer de acteurs Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven en Kiki van Deursen .
In de serie Smeris moet de doorgewinterde rechercheur Van de Kamp tegen zijn zin in een duo vormen met academische zij-instromer Niessen. Hun eerste zaak loopt compleet uit de hand door de onbesuisde acties van Niessen. In een poging een doorbraak te forceren, zorgen de twee onverwacht voor een bende-oorlog waar ze zelf middenin zitten. De mannen moeten alles op alles zetten om de chaos te herstellen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 134 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.