• 9.369.925 stemmen

Ontwikkeld door: Kang Eun-kyung

Met onder meer: Park Seo-jun, Claudia Kim en Han So-hee

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: vrijdag 22 december 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Gyeongseong Creature

1945, Gyeongseong Zuid Korea. Jang Tae-sang is een rijke man. Hij staat bekend als de meest aantrekkelijke man rond Bukchon in Gyeongseong. Ook is hij een betrouwbare bron voor informatie in de omgeving. Zijn talenten, waaronder het vermogen om snel op situaties te reageren, een scherp inzicht en zijn gezelligheid, hebben hem naar zijn huidige functie geleid. Wanneer hij in aanraking komt met Yoon Chae-ok dient hij zijn prioriteiten als persoon opnieuw te evalueren.

Acteurs en Actrices

Meningen over Gyeongseong Creature

avatar van movie freak84

movie freak84

zondag 31 december 2023
Gyeongseong Creature seizoen 1 Ben bij aflevering 4 maar wow wat een heftige serie, als je je afvraagd waarom dan moet je hem maar kijken dan snap je wat ik bedoel. Heb me nog geen moment verveeld alles sluit mooi aan en je zit meteen in het verhaal. Qua acteerwerk vind ik het soms wat overdreven bij die Aziatische series en zo ook bij deze daarom voor nu een 8 . Maar vermaak me prima en hoop dat dit zo blijft of beter.
avatar van horizons

horizons

donderdag 4 januari 2024
Gyeongseong Creature seizoen 1 Nu maar even afwachten of de laatste drie afleveringen het goed kunnen afronden. Tot nu toe vier sterren.