Criminal Record seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Criminal Record? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Criminal Record.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Criminal Record (Seizoen 2) dateert van 2026.
Criminal Record Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Criminal Record? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Criminal Record seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Criminal Record Serie Informatie
Criminal Record is een Misdaad / Thriller-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Jim Loach met onder meer de acteurs Stephen Campbell Moore, Zoë Wanamaker en Charlie Creed-Miles .
Het hedendaagse Londen. Een anoniem telefoontje brengt twee briljante rechercheurs in een confrontatie over een oude moordzaak: de ene een jonge vrouw in de beginfase van haar carrière, de andere een man met goede connecties die vastbesloten is zijn nalatenschap te beschermen. Er ontstaat een getouwtrek over de historische moordveroordeling waarbij ze zich bezighouden met kwesties als ras, institutioneel falen en de zoektocht naar een gemeenschappelijke basis in een gepolariseerd Groot-Brittannië.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,12 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.