• 11.521 nieuwsartikelen
 • 163.829 films
 • 10.482 series
 • 30.480 seizoenen
 • 618.923 acteurs
 • 194.212 gebruikers
 • 9.042.874 stemmen
Avatar
 
banner banner

Chicago P.D. - Seizoen 2 (2014-2015)

4,16 25 stemmen

Alternatieve titel: Chicago Police Department

IMDb beoordeling: 8,1 (45.841)

Afleveringen: 23

Speelduur: 16 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Dick Wolf en Matt Olmstead

Met: Jason Beghe, Jon Seda en Sophia Bush

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: woensdag 24 september 2014

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Chicago P.D.

District 21 van de Chicago Police Department bestaat uit 2 verschillende groepen: de uniform agenten die op straat patrouilleren om de dagelijkse criminaliteit te bestrijden en de inlichtingen eenheid, het team dat de zware criminaliteit in de stad voor haar rekening neemt. Leider van de inlichtingen eenheid is Sergeant Hank Voight, een man die zich niet bepaald aan de wet houdt om gerechtigheid te krijgen. Hij is veeleisend en keihard en alleen diegenen die hiermee om kunnen gaan overleven onder Voights leiding.

Afleveringen Seizoen 2 (2014-2015)

 1. 1. Call It Macaroni

  24 september 2014 (42 minuten)

  Na de moord op technisch onderzoeker Jin wordt Voight al snel de belangrijkste verdachte. Team inlichtingen krijgt orders om zich niet te bemoeien met het onderzoek. Zij besluiten al snel om de naam van hun baas te willen zuiveren en starten hun eigen onderzoek.

 2. 2. Get My Cigarettes

  1 oktober 2014 (42 minuten)

  Na een serie moorden in Chicago gaat het team op onderzoek uit. Het wordt al snel persoonlijk voor Voight als een van zijn vrienden het slachtoffer is. Ze beseffen al snel dat het een seriemoordenaar betreft omdat bij alle slachtoffers een dollarbiljet op hun borst aangetroffen wordt.

 3. 3. The Weigh Station

  8 oktober 2014 (42 minuten)

  Halstead overleeft een moordaanslag terwijl hij een café bezocht. Hierbij raakt een onschuldige barkeeper zwaar gewond. Het blijkt dat er een prijs op zijn hoofd is gezet door crimineel Bembenek, die door Halstead zijn broer heeft verloren.

 4. 4. Chicken, Dynamite, Chainsaw

  15 oktober 2014 (42 minuten)

  Wanneer twee tienermeisjes zijn verdwenen, gaat het team een strijd aan met de tijd om hen terug te vinden. Een van de meisjes is een dochter van een politicus en dit geeft extra druk op het team. Halstead, Dawson en Lindsay onderzoeken een woning en vinden dan een spoor dat zij hard nodig hadden in het onderzoek.

 5. 5. An Honest Woman

  22 oktober 2014 (42 minuten)

  Wanneer de zwangere vriendin van zijn zoon op bezoek is bij Voight, worden zij overvallen. Onder bedreiging van een pistool wordt Voight gedwongen zijn spullen in een verborgen brandkast af te geven. Het team gaan dan op jacht naar de daders van de overval om zo de spullen terug te krijgen.

 6. 6. Prison Ball

  5 november 2014 (42 minuten)

  Na de dood van een 10-jarig meisje heeft de Unit een mogelijkheid toegang te krijgen tot hun verdachte. Voight en Olinsky onderzoeken een tip om antwoorden te krijgen over de schietpartij. Burgess en Roman tonen drie jongens het bureau waarvan zij denken dat ze bij een politieonderzoeksprogramma horen.

 7. 7. They'll Have to Go Through Me

  12 november 2014 (42 minuten)

  Wanneer een 10-jarige getuige wordt vermoord, gaat het team op onderzoek uit. Atwater en Ruzek gaan undercover als gevangene in een federale gevangenis om er zo erachter te komen wie hier achter zit. Buiten gaan Voight en Olinsky achter een ander spoor aan om de oplossing te vinden.

 8. 8. Assignment of the Year

  19 november 2014 (42 minuten)

  Dawson werkt in zijn eigen tijd bij een particulier beveiligingsbedrijf, dat eigendom is van Ramon. Zijn werkzaamheden lopen echter slecht af en moet binnen twee dagen deze zaak oplossen om zo zijn baan bij de politie te kunnen behouden. Zijn collega's bij het team Inlichtingen besluiten om hun collega te helpen en zijn naam te zuiveren.

 9. 9. Called In Dead

  10 december 2014 (42 minuten)

  Wanneer een vriendin van Nadia bijna een overdosis heroïne neemt in het huis van Lindsay, wordt al snel ontdekt dat de heroïne uit een stripclub komt. Het team gaan naar de stripclub en vermommen zich als overvallers. Zij maken daar 20 kilo heroïne buit. Deze actie kan hen echter wel hun baan kosten. Later wordt Olinsky gegijzeld door de drugsdealers om zo hun heroïne terug te krijgen.

 10. 10. Shouldn't Have Been Alone

  7 januari 2015 (42 minuten)

  Nadat Burgess neer werd geschoten, gaat het team op onderzoek uit naar de dader. Het onderzoek leidt hen naar een huis met boobytraps. Dit leidt hen weer naar een geestelijk gestoorde student. Na meerdere plekken met boobytraps leren zij de donkere motieven van de student kennen.

 11. 11. We Don't Work Together Anymore

  14 januari 2015 (42 minuten)

  Burgess wordt ontslagen uit het ziekenhuis en krijgt tijdelijk kantoorwerk toegewezen om zo te kunnen herstellen. Dit houdt in dat Platt tijdelijk haar veldwerk overneemt en gaat werken met Roman. Ondertussen heeft Lindsay een andere baan aangenomen.

 12. 12. Disco Bob

  21 januari 2015 (42 minuten)

  Wanneer een moeder en haar dochter worden vermoord, gaat het team op onderzoek uit. Deze zaak ligt gevoelig voor Voight. Ondertussen blijft Halstead gevoelens houden voor Lindsay. Lindsay bereidt haar voor op een undercovermissie in Bolivia. Burgess start vandaag weer met haar oude werkzaamheden.

 13. 13. A Little Devil Complex

  4 februari 2015 (42 minuten)

  Nadat ambulanceverpleegkundige Shay omgekomen is door een brand, dat het werk was van een brandstichter, gaat het team op onderzoek uit. De brandstichter zet het team op het verkeerde spoor door het gebruik van diverse aliassen, inclusief een alias die dezelfde naam draagt als een omgekomen brandweerman bij een brand, wat ook het leven kostte van de vader van brandweerman Peter Mills.

 14. 14. Erin's Mom

  11 februari 2015 (42 minuten)

  Het team gaat na een moord op onderzoek uit. Het wordt al snel duidelijk dat de moeder van Lindsay en haar nieuwe man hier iets mee te maken heeft. Later kunnen zij een verdachte arresteren en sluiten hem op in een cel.

 15. 15. What Do You Do

  18 februari 2015 (42 minuten)

  Burgess en Roman stuiten per toeval op een smokkelorganisatie. Dan worden zij ineens gevangen genomen door de smokkelaars en worden ze vastgehouden tegen hun wil. Dan lukt het beiden om bijna te ontsnappen. Roman faalt hierin, maar Burgess lukt het na het doden van een smokkelaar te ontsnappen.

 16. 16. What Puts You on That Ledge

  25 februari 2015 (42 minuten)

  Dawson gaat op verzoek van interne zaken diep undercover in een criminele bende, die waarschijnlijk verantwoordelijk is voor het ontvoeren van een politieagent die 200.000 dollar gestolen heeft. Dan ontdekt Dawson dat een oude vriend van hem hier een rol in speelt.

 17. 17. Say Her Real Name

  25 maart 2015 (42 minuten)

  Wanneer een demonstrant wordt doodgeschoten bij een demonstratie, gaat het team inlichtingen op onderzoek uit. Het blijkt al snel dat het doelwit eigenlijk een hooggeplaatste Argentijn was. Ondertussen krijgt Dawson bezoek van zijn broer. Dit leidt al snel tot problemen.

 18. 18. Get Back to Even

  1 april 2015 (42 minuten)

  Het onderzoek van het team Inlichtingen in een drugsdiefstal loopt fout af en legt een connectie bloot tussen Voight en een vermiste tiener. Ondertussen wordt de werkelijke reden duidelijk van de komst van de broer van Dawson. Platt bekommert zich over een jong meisje in het politiedistrict.

 19. 19. The Three Gs

  8 april 2015 (42 minuten)

  Wanneer er diverse doden vallen in een fabriek in Chinatown, gaat het team op onderzoek uit. Zij gaan op jacht naar een mensensmokkelaar en meest gezochte misdadiger van Chicago, die al eerder uit de handen van Olinsky kon ontsnappen.

 20. 20. The Number of Rat

  29 april 2015 (42 minuten)

  Benson komt naar Chicago om het team te helpen met een verkrachting/moordzaak dat verdacht veel lijkt op een zaak in New York City van tien jaar geleden. Later roept zij haar collega's Fin en Amaro om haar hiermee te helpen.

 21. 21. There's My Girl

  6 mei 2015 (42 minuten)

  Wanneer een bomaanslag wordt gepleegd op een trendy café, gaat het team op onderzoek uit. Onder de slachtoffers bevindt zich een collega. Nu moeten zij hun gevoelens opzij zetten om zich te richten op het onderzoek.

 22. 22. Push the Pain Away

  13 mei 2015 (42 minuten)

  Wanneer een schietpartij plaats heeft gevonden in een sportclub, gaat het team op onderzoek uit. Zij moeten snel zijn voordat de schutters meer slachtoffers maken. Zij ontdekken dan dat de slachtoffers allen werkzaam waren bij dezelfde advocatenkantoor. Nu vermoeden zij dat de schutters uit wraak handelden tegen dit kantoor.

 23. 23. Born Into Bad News

  20 mei 2015 (42 minuten)

  De gepensioneerde commandant Perry vraagt Voight en zijn team voor hulp om zijn neef te redden. Hij is politieagent op een corrupt bureau waar zij drugsdealers bestelen. Wanneer de zaken fout dreigen af te lopen, moet Voight een gevecht met zijn eigen aangaan.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.