• 9.378.153 stemmen

Lethal Weapon - Seizoen 2 (2017-2018)

Show titel: Lethal Weapon

Afleveringen: 22

Speelduur: 16 uur en 38 minuten

Ontwikkeld door: Matthew Miller

Met: Damon Wayans, Clayne Crawford en Keesha Sharp

Datum van release: dinsdag 26 september 2017

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Lethal Weapon

De serie is gebaseerd op de hit film reeks Lethal Weapon, die het politieduo Martin Riggs en Roger Murtaugh volgt in het met misdaad vergeven moderne Los Angeles. Het duo vult elkaar perfect aan ook al is de één een veteraan en de ander een ongeleid projectiel. Daarnaast hebben ze allebei hun eigen demonen om mee om te gaan.

Afleveringen Seizoen 2 (2017-2018)

1. 1. El Gringo Loco

26 september 2017 (44 minuten)

Murtaugh volgt Riggs tot Mexico waar hij van plan is wraak te nemen voor de dood van zijn vrouw door Tito Flores voor altijd te stoppen. Eenmaal terug in de Verenigde Staten worden er pittige vragen gesteld.

2. 2. Dancing in September

3 oktober 2017 (43 minuten)

Riggs en Murtaugh reageren op de dood van een plastische chirurg waardoor ze betrokken raken bij een zaak omtrent illegale drugs. Palmer van de DEA en Riggs beginnen de strijd met elkaar aan te gaan om als eerste deze zaak op te lossen.

3. 3. Born to Run

10 oktober 2017 (58 minuten)

Murtaugh en Riggs onderzoeken de mysterieuze dood van de bodyguard van de beroemde zanger Shaye. Murtaugh wil via zijn dochter, groot fan van Shaye, meer over de zanger te weten komen.

4. 4. Flight Risk

17 oktober 2017 (43 minuten)

Murtaugh en Riggs werken aan een zaak omtrent een overval die hoog in de lucht plaatsvond. Het onderzoek verandert in een klopjacht naar een onbetrouwbare vader waarbij diens dochter de hoofdgetuige is.

5. 5. Let It Ride

7 november 2017 (45 minuten)

Murtaugh en Riggs onderzoeken een dood waarbij het slachtoffer om het leven komt vlak voordat hij een weddenschap op een paardenrace zou gaan winnen. Getz vindt dat het een moordzaak is. Riggs moet ondertussen vrede maken met zijn eigen verleden.

6. 6. Gold Rush

14 november 2017 (45 minuten)

Riggs wordt herenigd met zijn jeugdvrienden en realiseert zich dat zij waarschijnlijk verwisseld zijn tijdens de moord die hij en Murtaugh onderzoeken. Ondertussen vindt Murtaugh een joint in zijn keuken en wil hij zijn kinderen op heterdaad betrappen.

7. 7. Birdwatching

21 november 2017 (45 minuten)

Riggs en Murtaugh onderzoeken de dood van een surfer. Murtaugh vertrouwt de nieuwe vriend van Trish niet. Riggs heeft ondertussen last van nachtmerries.

8. 8. Fork-Getta-Bout-It

28 november 2017 (45 minuten)

Riggs en Murtaugh onderzoeken een moord in een ziekenhuis en raken hierdoor betrokken bij de onderwereld. Murtaugh komt er ondertussen achter dat Riana uitgaat met de zoon van zijn aartsvijand.

9. 9. Fools Rush in

5 december 2017 (45 minuten)

Riggs en Murtaugh worden meegezogen in de wereld der complottheorieën. Murtaugh en Trish proberen Harper op een chique school te krijgen.

10. 10. Wreck the Halls

12 december 2017 (45 minuten)

Het is kerstmis en de Murtaugh familie vertrekt richting Hawaï. Zijn vakantie moet echter even wachten wanneer hij samen met Riggs een moordzaak op een oude vriend moet oplossen.

11. 11. Funny Money

2 januari 2018 (45 minuten)

Riggs en Murtaugh komen in de wereld van namaakgeld terecht. Een groep tieners raakt hierbij betrokken en dat zit Murtaugh niet lekker. Riggs besluit iemand uit zijn verleden te bezoeken.

12. 12. Diggin' Up Dirt

9 januari 2018 (45 minuten)

Riggs bezoekt zijn schoonvader in de gevangenis en zo komt hij een geheim te weten over diens over overleden vrouw. Murtaugh probeert indruk te maken op Avery. Trish en Leo proberen samen een moord op te lossen.

13. 13. Better Living Through Chemistry

16 januari 2018 (45 minuten)

Murtaugh en Riggs onderzoeken de moord op een ontsnapte patiënt van dokter Cahill. Het onderzoek brengt oplichtingspraktijken aan het licht. Ondertussen wordt Riggs opnieuw woedend waardoor Avery twijfelt of hij nog wel geschikt is voor de baan.

14. 14. Double Shot of Baileys

23 januari 2018 (45 minuten)

Jess, de zus van detective Bailey, komt in de problemen waardoor Bailey moet beslissen hoe ver ze bereid is te gaan om haar familie te beschermen. Murtaugh moet Riana helpen met haar problemen met jongens.

15. 15. An Inconvenient Rush

6 februari 2018 (45 minuten)

Murtaugh en Riggs zijn op zoek naar de dader van een juwelenroof. Wanneer Murtaugh met Harper in een speeltuin is, wordt hij door een andere ouder 'opa' genoemd en dit zit hem niet lekker.

16. 16. Ruthless

27 februari 2018 (45 minuten)

Murtaugh en Riggs gaan achter de daders aan die verantwoordelijk zijn voor de overval op een wapeninleverpunt. Ondertussen moet Murtaugh voorzichtig zijn met Trish en Riggs vindt een onverwachte bondgenoot in Ruthie.

17. 17. The Old Couple

6 maart 2018 (45 minuten)

Nadat er een discussie heeft plaatsgevonden op een bouwterrein, sterft er iemand als het gevolg hiervan. Het team moet uitzoeken wat er gebeurd is. Riggs heeft er ondertussen moeite mee om zijn relatie met Molly nieuw leven in te blazen.

18. 18. Frankie Comes to Hollywood

10 april 2018 (45 minuten)

Murtaugh volgt al jaren een huurmoordenaar en hij staat op het punt de man te kunnen pakken. Riggs vindt het ondertussen moeilijk om een band met zijn vader te creëren.

19. 19. Leo Getz Hitched

17 april 2018 (45 minuten)

Riggs en Murtaugh wonen de onverwachte bruiloft van Leo Getz bij en dit leidt tot een onderzoek naar een vermiste persoon. Riggs komt iemand uit zijn verleden tegen en Murtaugh krijgt nieuws dat zijn leven zou kunnen veranderen.

20. 20. Jesse's Girl

24 april 2018 (45 minuten)

Murtaugh en Riggs gaan achter de dader van een inbraak in nadat deze misdaad uitmondde in een moord. Wanneer Riana in de problemen komt, vragen Murtaugh en Trish zich af of ze haar niet te veel vertrouwen hebben gegeven.

21. 21. Family Ties

1 mei 2018 (45 minuten)

Het is de eerste dag als vervangend chef voor Murtaugh en net vandaag wordt de vrouw van een populaire zakenman ontvoerd. Het team ontdekt dat er een link tussen deze zaak en de vader van Riggs is.

22. 22. One Day More - EOS

8 mei 2018 (45 minuten)

Riggs wordt met de dood bedreigd en het hele politiekorps is extra waakzaam. Murtaugh krijgt steeds meer verantwoordelijkheden op het werk waardoor zijn relatie met Riggs steeds meer veranderd. Molly vraagt Riggs om een belangrijke beslissing te maken omtrent hun toekomst.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

brrrrrrrrrrrrrrr

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Het is vandaag bekend gemaakt dat er zeker een 3e seizoen komt. Clayne Crawford is vervangen door Seann William Scott (Stiffler uit American Pie) in de rol van Martin Riggs.

avatar van Casus Belli

Casus Belli

Clayne Crawford is in mijn ogen toch niet het probleem van deze serie.

Edit: Damon Wayans vind ik een veel storendere factor. Desalniettemin blijf ik deze wel volgen omdat ik het door de band genomen best amusant vind.

avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

Het grootste probleem van deze serie lijkt mij persoonlijk de films die voor mij veel meer fun uitstraalden dan deze serie (ja ik weet het vergelijken is niet helemaal eerlijk misschien). Hier en daar zijn er lichtpuntjes maar echt goed wordt het, imo, nergens.