ad
 • 141.868 films
 • 6.875 series
 • 20.919 seizoenen
 • 470.876 acteurs
 • 285.371 gebruikers
 • 8.183.795 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Avengers - Seizoen 4 (1965-1966)

3,88 13 stemmen

Alternatieve titel: De Wrekers

IMDb beoordeling: 8,3 (7.139)

Seizoenen: 6 seizoenen

Afleveringen: 26

Datum van release: zaterdag 2 oktober 1965

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over The Avengers

In The Avengers volgen wij John Steed van de British geheime dienst en al zijn verschillende partners in hun strijd tegen het kwaad. De zaken die Steed in behandeling neemt zijn over het geheel altijd bijzonder te noemen.

Afleveringen Seizoen 4 (1965-1966)

 1. 1. The Town of No Return

  Als vier agenten zonder spoor verdwijnen in Bazeley-by-the-Sea, een afgelegen dorpje bij de kust van Norfolk nabij een RAF-basis uit WO2 zijn de Wrekers op hun hoede. Ze besluiten het dorpje te vereren met een bezoek. John Steed doet zich voor als handelaar in onroerend goed en Emma Peel als schooljuffrouw.

 2. 2. The Gravediggers

  Een fout in het nationale radarsysteem doet Steed en Emma vermoeden dat er is geknoeid. Dr. Marlowe heeft gewerkt aan zo'n soort systeem tot zijn recente dood, en kan dus geen informatie meer geven. Maar is Marlowe eigenlijk wel echt dood. Steed gaat op onderzoek in Pringby, een dorp liggend nabij het radarsysteem.

 3. 3. The Cybernauts

  Enkele directeuren van elektronicabedrijven worden vermoord nadat ze interesse hadden getoond in een nieuw elektronisch circuit. Zou het iets te maken kunnen hebben met een nabij gelegen karateschool of met de werkplaats van Dr. Armstrong, die bezig is een elektronisch brein te ontwikkelen?

 4. 4. Death at Bargain Prices

  Een geheim agent wordt dood gevonden in een groot warenhuis. Steed en Emma gaan undercover als werknemers van dat warenhuis om uit te zoeken hoe het zit.

 5. 5. Castle De'ath

  In Castle De'ath in Schotland gebeuren vreemde zaken. Steed en Emma besluiten te infiltreren. Emma als vertegenwoordigster van een soort toeristische attractie en Steed als auteur die een boek schrijft.

 6. 6. The Master Minds

  Op een internaat worden hoogbegaafde mensen gehersenspoeld met het doel een nucleaire raket te stelen. Steed en Emma gaan op onderzoek en Steed ontdekt dat midden in de nacht Emma en anderen totaal gehypnotiseerd naar een filmzaal gaan en daar gehersenspoeld worden. Steed waarschuwt Emma wat hopeloos mis gaat.

 7. 7. The Murder Market

  Een serie bizarre moorden trekt de aandacht van Steed en Emma. Emma bezoekt de weduwe van het laatste slachtoffer terwijl Steed zich voordoet als potentiële huwelijkskandidaat bij een louche huwelijksbureau.

 8. 8. A Surfeit of H2O

  Als een stroper verdrinkt tijdens een hevige regenbui doet dat Jonah Barnard geloven dat de zondvloed op komst is. Het blijkt al snel dat de medewerkers van een wijnfabriek er meer van afweten.

 9. 9. The Hour That Never Was

  Steed is samen met Emma uitgenodigd op het sluitingsfeest van "RAF Camp 472-Hamelin". In de buurt van het kamp krijgen ze een ongeluk doordat er een hond de weg oversteekt.Bij de kazerne aangekomen blijkt deze geheel verlaten te zijn.

 10. 10. Dial a Deadly Number

  In het financiële hart van Londen sterven er onverwacht enkele zakenlui aan een hartaanval. Te veel om toeval te zijn. Steed en Emma gaan op onderzoek uit.

 11. 11. Man-Eater of Surrey Green

  Enkele planten-deskundigen verdwijnen op mysterieuze wijze om vervolgens op te duiken bij Sir Lyle Peterson die zich bezighoudt met vleesetende planten.

 12. 12. Two's a Crowd

  Steed gelooft dat een spion, kolonel Psev zal proberen te infiltreren bij een defensie-conferentie. Dat vermoeden wordt versterkt door de aankomst van vier geheim agenten die erom bekend staan voor hem te werken.

 13. 13. Too Many Christmas Trees

  Kerstmis. Steed wordt geplaagd door nachtmerries waarin iedere keer een satanisch lachende kerstman voorkomt en vervolgens een collega agent sterft. Deze droom komt uit want de collega sterft echt. Om bij te komen gaan Steed en Emma kerstmis vieren in het landhuis van de excentrieke Brandon Storey.

 14. 14. Silent Dust

  Op het platteland sterven vogels bij honderden en het landschap verandert in een dorre vlakte. Het lijkt erop dat dit wordt veroorzaakt door een nieuw soort kunstmest.

 15. 15. Room without a View

  De wetenschapper John Wadkin duikt na twee jaar afwezigheid plots weer op als mentaal wrak en compleet gehersenspoeld. Varnals, een psycholoog van het ministerie suggereert dat Wadkin gevangen werd gehouden in een gevangenenkamp in Mantsjoerije.

 16. 16. Small Game for Big Hunters

  Een man in tropische uitrusting en met een pijltje in zijn rug wordt gevonden in Hertfortshire. Hij lijdt aan een soort van slaapziekte. Steed en Emma worden erbij gehaald. Professor Swain, een expert in primitieve stammen weet te vertellen dat Kendrick is vervloekt door Shirenzai.

 17. 17. The Girl from Auntie

  Als Steed terugkeert van vakantie blijkt de echte Emma Peel vervangen te zijn door een andere Emma. De echte Emma is kort daarvoor ontvoerd toen ze een oud dametje dat van haar fiets viel te hulp schoot.

 18. 18. The Thirteenth Hole

  Steed en Emma's onderzoek naar de moord op een collega leidt hen naar de Craighleigh Golf Club. Emma komt tot de ontdekking dat de dertiende hole een belangrijke rol speelt.

 19. 19. Quick-Quick Slow Death

  Als een buitenlands agent betrokken raakt bij een verkeersongeluk wordt het lijk van een man gevonden in de kinderwagen die hij bij zich had. Er zijn slechts twee aanwijzingen die kunnen leiden naar de identiteit van de man; het adres van de winkel waar hij zijn smoking huurde en een tatoeage op zijn arm.

 20. 20. The Danger Makers

  Als generaal Woody Groves omkomt tijdens een wilde rit op een motorfiets en Gordon Lamble, hoofd van the Chemical War-Fare Establishment gewond raakt bij het beklimmen van de St. Paul's kathedraal en er zo nog meer roekeloze acties plaatsvinden van hooggeplaatste legerofficieren komen Steed en Emma in actie.

 21. 21. A Touch of Brimstone

  Een belangrijk diplomaat uit het Oostblok wordt tijdens een rechtstreekse televisie-uitzending belachelijk gemaakt doordat de sigaar die hij rookt een klapsigaar blijkt te zijn. Tevens is een gigantische oliedeal geannuleerd omdat de sjeik vergeleken wordt met een aap. Nationaal prestige is in gevaar en de Wrekers worden erbij gehaald.

 22. 22. What the Butler Saw

  Steed krijgt te horen dat één van de volgende drie militairen; Admiraal Willows, Brigadier Posobby-Goddart of Kapitein Miles defensiegeheimen doorverkoopt. Om het uit te zoeken gaat Steed als butler aan de slag.

 23. 23. The House That Jack Built

  Steed is bezig in zijn doka om vakantiekiekjes te ontwikkelen en af te drukken als Emma binnenkomt met een grote sleutel die hoort bij een huis dat ze van een onbekende oom geërfd heeft. Steed vertrouwt het niet en belt de notaris die de belangen van Emma behartigt. Het blijkt dat ze nooit een oom gehad heeft die kortgeleden overleden was.

 24. 24. A Sense of History

  Econoom en wereldverbeteraar James Broom wordt vermoord met pijl en boog. Het spoor leidt naar St. Bodes Academy waar heel veel Robin Hoods blijken rond te lopen. Is één ervan de moordenaar?

 25. 25. How to Succeed... at Murder

  Tien topmanagers worden, schijnbaar zonder motief, in zeer korte tijd vermoord. Een van de slachtoffers is gevonden in een auto en de parfumgeur die nog in de auto hangt is de enige aanwijzing.

 26. 26. Honey for the Prince

  Steed en Emma vinden een collega in Steeds flat die zwaargewond is door een kogelwond. Voordat hij sterft vertelt hij tegen Steed waar zijn dossiers zich bevinden. Tijdens de zoektocht naar de dossiers wordt Steed aangevallen door een insluiper.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van divart_mm

divart_mm

 • 4 berichten
 • 37 stemmen

Het eerste seizoen met Diana Rigg als Emma Peel. Nog wel in zwart-wit.


avatar van nlkink

nlkink

 • 163 berichten
 • 98 stemmen

In zwart/wit inderdaad, maar de verhalen beginnen al wat buitenissig te worden. En er zijn meer buitenopnames. En als er in de studio is gefilmd zie je dat er meer geld is uitgegeven aan de decors.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.