• 9.502.166 stemmen

Reacher - Seizoen 4 (2026)

Show titel: Reacher

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 13 minuten

Ontwikkeld door: Nick Santora

Met: Alan Ritchson, Christopher Rodriguez Marquette en Sydelle Noel

Datum van release: woensdag 12 augustus 2026

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk seizoen 4 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Reacher

Jack Reacher is een veteraan, die als inspecteur bij de militaire politie heeft gewerkt. Nu probeert hij in het burgerlijk leven te integreren. Reacher reist het land door, zonder telefoon op zak en uitgerust met slechts het minimaal benodigde. Op zijn reizen doorkruist hij het land dat hij ooit gediend heeft. Wanneer Reacher aankomt in het kleine dorp Margrave in Georgia, is hij getuige van een kleine gemeenschap dat zijn eerste moord in twintig jaar tijd moet zien te verwerken. Dan wordt Reacher plots gearresteerd: getuigen zagen hem ten tijde van de misdaad op de locatie. Jack moet nu zijn onschuld zien te bewijzen.

Afleveringen Seizoen 4 (2026)

1. 1. City of Brotherly Love

12 augustus 2026 (46 minuten)

Door een toevallige ontmoeting met een radeloze vreemdeling in de metro in Philadelphia raakt Jack Reacher betrokken bij een dodelijk mysterie dat draait om een verdwenen USB-stick waar geheimen op staan die het waard zijn om voor te moorden.

2. 2. Cage Fight

12 augustus 2026 (49 minuten)

Tamara wordt tegen haar wil betrokken bij het mysterie wanneer zij, Reacher en Jacob het opnemen tegen louche FBI-agenten en een mysterieuze eenheid professionele soldaten die allemaal op zoek zijn naar de verdwenen USB-stick.

3. 3. One Small Step

12 augustus 2026 (45 minuten)

Reacher komt erachter dat de zaak ingewikkelder is dan hij dacht wanneer hij en Lila closer worden met elkaar. Tamara, Jacob en Plum vinden een belangrijke aanwijzing wanneer een nieuwe aanval van een van hun mysterieuze tegenstanders hen terugstuurt naar Philadelphia.

4. 4. Karambits & Pieces

19 augustus 2026 (44 minuten)

Reacher ondervraagt Sampson, Tamara breekt in bij een overheidsgebouw, Jacob krijgt slecht nieuws te horen en het team ontvangt informatie waardoor alles verandert.

5. 5. Bridge

26 augustus 2026 (47 minuten)

Na een misverstand wordt Reacher de meest gezochte man in Philadelphia. Ondertussen komen zijn oude vijanden hem op het spoor en verschijnen er nieuwe. Jacob, Tamara en Plum belanden in een vuurgevecht en Jacob krijgt een kans om de dood van zijn zus te wreken.

6. 6. Plum Out of Luck

2 september 2026 (41 minuten)

Om te ontsnappen aan de politie vluchten Reacher en Tamara de stad uit en gaan ze op zoek naar de mysterieuze Ahlquist. Hierdoor belanden ze echter in nog grotere problemen. Jacob en Plum hebben zo hun eigen problemen in Philadelphia.

7. 7. Vote for Sampson

9 september 2026 (43 minuten)

Reacher en Tamara krijgen eindelijk de antwoorden waarnaar ze zoeken. Jacob komt erachter dat hun problemen nog maar net zijn begonnen wanneer ze informatie ontvangen van Plums bronnen.

8. 8. Cut

16 september 2026 (58 minuten)

Reacher, Tamara en Jacob gaan de strijd aan met de vijand wanneer ze achter hun plan komen. Reacher confronteert Anna's moordenaars, voor Jacob breekt het uur der waarheid aan en Plum krijgt de kans om zichzelf te bewijzen.

avatar van Armin

Armin

So far....(S04/E03) Niet best!

avatar van FlorisV

FlorisV

Armin schreef:

So far....(S04/E03) Niet best!

Ook ik zie de serie achteruitgaan. De geloofwaardigheid wordt met de aflevering minder en in seizoen 4 is het wel heel erg. Ik vermaak me nog steeds prima met de brute actiescenes maar de intelligentie neemt zienderogen af. Het is nu elke keer een nog grotere politiemacht, criminelen of groep alfabetsoepmannetjes, al dan niet corrupt, die achter Reacher plus zijn medestanders aanzit, opgevolgd door een nog nauwere ontsnapping daaraan.

Aflevering 5 sprong er iemand van heel hoog, viel op een glazen dak dat net een beetje meegaf maar niet barste, op haar rug nota bene, maar geen gebroken rug, niets meer dan oei, auw en ach het gaat wel.

Jumping the shark noemen we dat. Reacher is nog steeds leuk door de actie en de beetjes speurwerk maar de eerdere seizoenen waren duidelijk zoveel beter geschreven.

avatar van wouds601

wouds601

Wat mij betreft helaas het minste seizoen van de 4. het hangt vol met allemaal toevalligheden en weet ik niet hoeveel verschillende mensen die hier bij betrokken zijn... de junta, fbi, cia, politie, secret service, huurlingen, senators etc en ik vergeet er vast nog wel een paar. lichtpuntje is wel dat de actie nooit ver weg is en deze is ook mooi in beeld gebracht. Dus saai is het zeker niet. 3.0*

avatar van AniSter

AniSter

• 1974 stemmen

Constante kwaliteit, ook al is het niet de beste kwaliteit. Kijkt weer lekker weg en verveelt nog steeds niet.

avatar van DreamTech

DreamTech

Nou seizoen 4 gekeken het verhaal is bar slecht maar dat maakt de actie weer goed ( nou maar ff hecht pleisters zoeken ) :0

avatar van AmazingPP

AmazingPP

• 1903 stemmen

Ik vond dit toch echt het minste seizoen tot nu toe. Waar de eerste drie seizoenen nog tamelijk trouw blijven aan de boeken qua thriller-gehalte gaat dit seizoen meer de kant op van een actie-serie en dat zijn de boeken niet. Ook vond ik de ongeloofwaardige toevalligheden te ver gezocht. In de laatste twee afleveringen komt het thriller-aspect nog wat meer naar voren en het einde is goed overdacht. Ik hoop dat seizoen 5 beter wordt dan dit.