• 9.457.572 stemmen

The Legend of Vox Machina - Seizoen 4 (2026)

Alternatieve titels: Vox Machina, Critical Role: The Legend of Vox Machina

Afleveringen: 12

Speelduur: 5 uur en 17 minuten

Ontwikkeld door: Matthew Mercer en Matthew Mercer

Met: Laura Bailey (stemrol), Taliesin Jaffe (stemrol) en Ashley Johnson (stemrol)

Datum van release: woensdag 3 juni 2026

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk seizoen 4 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Legend of Vox Machina

Een groep van zeven tweederangs avonturiers brengt meer tijd door in de bar dan op reis. In een wanhoopspoging om een duizelingwekkend hoge schuld aan een barman af te lossen, belandt de groep uiteindelijk op een queeste met als doel het rijk van Exandria van afschrikwekkende monsters en boze magische krachten te redden. Terwijl ze deze reis ondernemen, groeien de groepsleden steeds dichter naar elkaar toe.

Afleveringen Seizoen 4 (2026)

1. 1. One Year Later...

3 juni 2026 (30 minuten)

Doty, schrijf dit op. Ik, Taryon Darrington, uitvinder en bestsellerauteur, heb de meest verbijsterende groep huurlingen in Exandria ontmoet. Een lange sombere, een korte boze en veel te veel puntige oren. Ze lijken... veelbelovend?

2. 2. Trial by Water

3 juni 2026 (26 minuten)

Doty, schrijf dit op. Gewei doet iets gevaarlijks met water. Ondertussen snuffelen die kleine en die grote op plekken waar ze niet moeten komen. Ik heb belangrijk nieuws. Doty, onderstreep 'belangrijk'.

3. 3. The Coronation

3 juni 2026 (26 minuten)

Doty, schrijf dit op. We zijn in een bergdorpje voor een ceremonie. Het eten is ondermaats en mijn medeavonturiers hebben elkaar een jaar niet gesproken. Ongenode gasten vallen het feest binnen. Onbeleefd. Doty, schrijf op dat ik het gracieus heb opgelost.

4. 4. Taryon, My Wayward Son

10 juni 2026 (25 minuten)

Doty, schrijf dit op. We zijn in mijn thuisstad, wat ik had willen vermijden. Mijn familiezaken zijn ingewikkelder dan ik me herinner. Die kleine heeft vreemde visioenen en vieroog speelt met kaarten. Ik heb een hartig woordje met mijn vader gehad.

5. 5. De Rolo's Eleven

10 juni 2026 (26 minuten)

Doty, schrijf dit op. Vieroog heeft een plan om in een bibliotheek in te breken. EEN BIBLIOTHEEK. De bibliothecaris is eng, maar kunnen we het niet vriendelijk vragen? Die grote heeft per ongeluk iets slims gedaan, tot ieders verbazing. Doty, leg mijn bijdragen vast.

6. 6. We Are His Blood

10 juni 2026 (27 minuten)

Doty, schrijf dit op. Die grote vertelt ons een heel oud en verontrustend verhaal. Die kleine bezoekt familie in een vreemd stadje, maar iets voelt niet... goed. Een vriendelijke vreemdeling lijkt een beetje te vriendelijk te zijn. Ik heb hier een slecht gevoel over.

7. 7. The Ghosts of Whitestone

17 juni 2026 (26 minuten)

Doty, schrijf dit op. Er zouden geheime tunnels onder het kasteel zijn. Wat daar is, is vreselijk. Ik blijf boven. Een strategische keuze. Mijn kameraden hebben oude verschrikkingen en geheimen gevonden die iemand van mijn statuur onwaardig zijn.

8. 8. The Bard's Lament

17 juni 2026 (26 minuten)

Doty, schrijf dit op. Mijn kameraden en ik zijn naar een verre stad gereisd om een oude vriend te vinden. Er was muziek, geschreeuw en minstens één spectaculair gevecht. Natuurlijk heb ik de boel gered. Graag gedaan. Doty, zorg dat je dat laatste opschrijft.

9. 9. The Temple of Truth

17 juni 2026 (24 minuten)

Doty, schrijf dit op. Het wordt serieus. Onze dappere groep gaat naar een duistere, gevaarlijke plek en ik merk dat de stemming verandert. Iedereen is stiller dan normaal, en dat zegt iets bij deze groep. Doty, slijp mijn zwaard.

10. 10. The Poisoned Ear

24 juni 2026 (27 minuten)

Doty, schrijf dit op. Ik wil hier niet over praten. Er is iets verschrikkelijks gebeurd en mijn medeavonturiers zijn geschokt. Zelfs die grote is stil. De kleine heeft een probleem dat ik niet helemaal begrijp. Doty, blijf gewoon... in de buurt.

11. 11. Let the End Begin

24 juni 2026 (25 minuten)

Doty, schrijf dit op. Ik wil dat de notulen aantonen dat ik, Taryon Darrington, niet gevlucht ben. Doty, pas op mijn spullen.

12. 12. The Ascension

24 juni 2026 (29 minuten)

Doty, schrijf dit op. Ik weet niet hoe ik dit moet schrijven. Alles is veranderd. Die belachelijke, buitengewone figuren hebben alles gegeven. Ik kwam voor een avontuur voor mijn boek. Ik heb iets heel anders gevonden. Doty... einde hoofdstuk.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.