• 9.418.258 stemmen

Being Gordon Ramsay - Seizoen 1 (2026)

Show titel: Being Gordon Ramsay

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 26 minuten

Ontwikkeld door: Lisa Edwards, Deborah Sargeant en Amanda Westwood

Met: Gordon Ramsay

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: woensdag 18 februari 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Being Gordon Ramsay

Documentaireserie die de plannen van Gordon Ramsay volgt om zijn grootste restaurantavontuur tot nu toe te realiseren: de lancering van vijf culinaire concepten in een van de hoogste gebouwen van Londen, 22 Bishopsgate.. Hij geeft toe dat het hem "doodsbang" maakt vanwege de aanzienlijke reputatie- en financiële risico's. De camera's kregen ook toegang tot Ramsays familie, waaronder zijn vrouw Tana, terwijl hij zijn gezinsleven combineert met zijn professionele verplichtingen.

Afleveringen Seizoen 1 (2026)

1. Aflevering 1

18 februari 2026 (51 minuten)

Nog maar 22 weken te gaan tot de grote opening, dus maakt Gordon plannen voor een knalfeest. Thuis bereidt zijn dochter Tilly zich voor op een droomtoekomst.

2. Aflevering 2

18 februari 2026 (46 minuten)

Gordon vliegt naar Las Vegas om een spannend contract binnen te halen. In Londen doet Holly een opwindende aankondiging, maar er is een groot obstakel voor 22 Bishopsgate.

3. Aflevering 3

18 februari 2026 (46 minuten)

Nu een recente tegenslag begint door te dringen, neemt de druk op het succes van RGR High toe. Gordon maakt tijd vrij voor qualitytime met Tana en de kinderen.

4. Aflevering 4

18 februari 2026 (44 minuten)

Gordon heeft nog drie weken te gaan en doet er dan ook alles aan om 22 Bishopsgate te promoten. Later vliegt hij naar de Filipijnen voor een chaotische maar inspirerende opening.

5. Aflevering 5

18 februari 2026 (37 minuten)

Gordon praat openhartig over roem en ouderlijke schuldgevoelens. De oplopende spanningen tussen het keukenpersoneel en de bouwvakkers dreigen de langverwachte opening te verpesten.

6. Aflevering 6

18 februari 2026 (42 minuten)

Na een rommelige soft launch moet Gordons team een aantal problemen oplossen, maar de gasten komen over twaalf uur al aan. Kunnen ze de uitdaging aan op dit doorslaggevende moment?

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Being Gordon Ramsay.

In deze zesdelige Netflix-docu volgen we Gordon Ramsay tijdens de opening van vijf nieuwe restaurants in Londen. In plaats van de bekende competitieformats krijg je hier een ongefilterd kijkje achter de schermen van zijn leven als topchef, ondernemer en familieman. Wat echt en oprecht overkomt, is de manier waarop zijn werkdruk en ambities worden getoond. Duidelijk wordt hoeveel er komt kijken bij zo’n groot project, terwijl hij ook thuis aanwezig probeert te zijn. Het resultaat is een energieke, verrassend persoonlijke serie die mij van begin tot eind geboeid heeft.

Een smakelijke aanrader.

avatar van pampelonne

pampelonne

één langgerekte advertorial voor het imperium Gordon Ramsay.

De huiselijke tafereeltjes lijken mij zorgvuldig geregisseerd, want het blijkt al gauw dat Gordon veel en langdurig van huis is.

ik begrijp waar zijn drive vandaag komt, dat legt hij uit, maar wanneer is het genoeg?

hoeveel michelin sterren en hoeveel restaurants wil je hebben?

Die honger naar meer en meer, dat begrijp ik dus niet.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Gordon Ramsey laat door zijn eigen bedrijf een docu maken over zichzelf. Dan zal het natuurlijk niet zo kritisch zijn. En dat was het ook niet. Prima inkijkje in zijn leven en (vooral) in de bouw van zijn nieuwe restaurant. Toch weer een paar miljoen mensen die daar van weten. Opzet geslaagd.

Ze zijn bij de opnames van Kitchen Nightmares, en dan zie je daar 1 minuut van. Dat zou ik wel willen zien hoe dat dan achter de schermen gaat. Hetzelfde bij (ik noem maar iets) het maken van een kookboek of reclamecampagnes, interviews. Het is nu vooral veel gezin (ietswat gemaakte scenes waren dat overigens), het reizen en het nieuwe restaurant. Erg beperkt. Niet slecht gemaakt maar ook niet heel spannend.