• 9.369.475 stemmen

Accidente - Seizoen 2 (2025)

Alternatieve titel: The Accident

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 29 minuten

Ontwikkeld door: Leonardo Padrón

Met: Sebastian Martinez, Ana Claudia Talancón en Alberto Guerra

Oorsprong: Mexico

Datum van release: woensdag 10 december 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Accidente

In een seconde verandert een tragisch ongeluk tijdens een verjaardagsfeestje het leven van vier families voorgoed. Terwijl ze omgaan met extreme pijn, schuld, wrok en het verlangen naar wraak, zal het leven zelf hen laten zien of er licht is na de duisternis. Bovendien blijft er de volgende vraag: was de gebeurtenis die plaatsvond wel een ongeluk, of was het opzet?

Afleveringen Seizoen 2 (2025)

1. 1. Un Año Después

10 december 2025 (45 minuten)

In de gevangenis begint het kat-en-muisspel tussen Emiliano en Charro. Lupe heeft een paar troeven achter de hand. Carla zoekt wanhopig naar David.

2. 2. El Atentado

10 december 2025 (42 minuten)

Een gevangenisopstand eindigt in een ontsnapping en een gewelddadig incident. Familieruzies zetten de relatie tussen Lucía en Alex onder druk. Carla krijgt onverwacht bezoek.

3. 3. Verdades Irreparables

10 december 2025 (43 minuten)

Charro's thuiskomst verloopt anders dan gedacht. Alex hoort een vreselijk geheim dat alles kan veranderen. Emiliano herenigt zich met zijn familie, maar wordt nog steeds gekweld.

4. 4. Dardos Cruzados

10 december 2025 (48 minuten)

Na een gevaarlijk incident worden Emiliano en Daniela nerveus. Tamara heeft een zakelijke deal voor Lupe. De bekentenis van Alex drijft een wig tussen hem en Lucía.

5. 5. Las Máscaras Caen

10 december 2025 (43 minuten)

Een gezin valt uiteen door pijn en stress. Charro stelt Alex voor aan een speciaal persoon. Javier worstelt met zijn bedrog. Emiliano doet onderzoek naar Ulises.

6. 6. Las Ruinas del Odio

10 december 2025 (48 minuten)

Een confrontatie in de woestijn leidt tot een gevaarlijke achtervolging. Lupe komt voor de rechter. Alex neemt een besluit. Daniela hoort de waarheid over Charro's ontsnapping.

avatar van lang pee

lang pee

De eerste beoordelingen bij RT zeggen dat het tweede seizoen nog zwakker is dan het eerste. Ik had niet veel zin om eraan te beginnen, maar wegens toch veel tijd teveel, want geen kerst of nieuwjaarvierder, toch maar gekeken.

Het verhaal was nog altijd bijzonder ongeloofwaardig, en het acteren was nog altijd even vreselijk. Maar ja, niet teveel klagen, eigenlijk wist ik het wel....