• 9.377.091 stemmen

Dark Matter - Seizoen 2 (2016)

Show titel: Dark Matter

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 19 minuten

Ontwikkeld door: Paul Mullie en Joseph Mallozzi

Met: Anthony Lemke, Melissa O'Neil en Jodelle Ferland

Oorsprong: Canada

Datum van release: vrijdag 1 juli 2016

Eerst uitgezonden op: SyFy (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk seizoen 2 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dark Matter

Aan boord van een vervallen ruimteschip ontwaakt een bemanning van zes huurlingen uit hun hyperslaap, zonder zich te herinneren wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen. Het schip staat onder gezag van een zeer gevaarlijke robot, is afgeladen met wapens en deze groep buitenbeentjes wordt al snel in een intergalactische oorlog gestort. Nu ze de kans krijgen zichzelf opnieuw uit te vinden, moeten ze beslissen welke kant ze kiezen. Ondertussen moeten ze ook voor hun leven vechten en een nieuw bestaan opbouwen.

Afleveringen Seizoen 2 (2016)

1. 1. Welcome to Your New Home

1 juli 2016 (43 minuten)

De bemanningvan de Raza ontwaakt en komt tot de ontdekking dat ze gevangen zitten in de Hyperion-8 Maximum Security Galactic Detention Facility. Six blijkt in werkelijkheid voor de autoriteiten te werken: hij was een undercover agent die de opdracht had om de bemanning te arresteren. Two, Three en Four ontdekken al snel dat ze in de gevangenis vele vijanden hebben. One lijkt in eerste instantie meer geluk te hebben. Hij wordt namelijk vrijgelaten, maar ook buiten de gevangenis loert het gevaar.

2. 2. Kill Them All

8 juli 2016 (43 minuten)

Terwijl de bemanning van de Raza opgesloten zit in Hyperion 8, maken ze plannen voor een ontsnapping uit de gevangenis. Ze worden echter gehinderd door de verhoren die zij moeten ondergaan en door diverse partijen die hen uit de weg willen ruimen. Uiteindelijk besluit de bemanning samen te werken met een aantal mede-gevangenen. Samen lukt het ze inderdaad om te ontsnappen. Ondertussen krijgt Six steeds meer last van zijn geweten. Hij helpt zijn oude collega’s daarom bij hun ontsnapping

3. 3. I’ve Seen the Other Side of You

15 juli 2016 (43 minuten)

Als de bemanning zich schuilhoud voor de GA ontstaat er en gevaarlijke computerstoring in de neural link die de bemanning tegen elkaar opzet.

4. 4. We Were Family

22 juli 2016 (43 minuten)

Three maakt opnieuw contact met zijn voormalige bemanning ; de Android komt terecht in uniek bedrijf

5. 5. We Voted Not to Space You

29 juli 2016 (43 minuten)

De Android Three gaat undercover om de bemanning te helpen een gevaarlijk, maar toch vertrouwde vijand op te sporen.

6. 6. We Should Have Seen This Coming

5 augustus 2016 (43 minuten)

Doordat ze krap bij kas zitten, gaan zo op een missie. Ze volgen een aanwijzing van Nyx. Om uiteindelijk erachter te komen dat het het doel van de missie, persoonlijk is.

7. 7. She’s One of Them Now

12 augustus 2016 (43 minuten)

Drie crewleden infiltreren met de hulp van een handelaar in een zwaar beveiligde faciliteit.

8. 8. Stuff to Steal, People to Kill

19 augustus 2016 (43 minuten)

Een Blink Drive -test gaat mis, de Raza wordt een parallelle werkelijkheid ingeslingerd.

9. 9. Going Out Fighting

26 augustus 2016 (43 minuten)

De bemanning aanvaardt een gevaarlijke missie. Ze moeten binnenin de technologie van een 'Dwarf Star' een wanhopige poging doen om een zieke leider te redden.

10. 10. Take the Shot

2 september 2016 (43 minuten)

Chaos op het schip werpt een ander licht op het donkere verleden van een aantal bemanningsleden.

11. 11. Wish I’d Spaced You When I Had the Chance

9 september 2016 (43 minuten)

De crew moeten alles op alles zetten om de vermiste Three en Five te vinden voordat de Galactische autoriteiten hen als eerst vindt.

12. 12. Sometimes In Life You Don't Get to Choose

16 september 2016 (43 minuten)

Fours loyaliteit wordt op de proef gesteld als hij de troon van Ishida probeert op te eisen.

13. 13. But First, We Save the Galaxy

23 september 2016 (43 minuten)

De bemanning van de Raza probeert een oorlog te voorkomen door de vernietiging van een ruimtestation tegen te houden.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.