• 9.175.500 stemmen

Speelduur: 4 uur en 54 minuten

Met: Pakorn Chatborirak, Waruntorn Paonil en Treechada Petcharat

Oorsprong: Thailand

Datum van release: woensdag 4 december 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Anakhot

Deze anthologieserie over het grensvlak tussen Thaise cultuur en technologie van de toekomst gaat in op de morele dilemma's die de onvermijdelijke botsing met zich meebrengt. In 'Paradistopia‘ volgen we een bedrijf dat de seksindustrie in Thailand wil revolutioneren met een perfect getrainde seksrobot. 'Buddha Data‘ probeert het eeuwenoude Boeddhisme te vermengen met artificiële intelligentie. In 'Octopus Girl‘ volgen we een achtergestelde sloppenwijk die te maken krijgt met een pandemie die zich via het water verspreidt. 'Black Sheep‘ gaat over een overleden astronaut die door middel van klonen zal worden teruggebracht.

Afleveringen

1. 1. Black Sheep

4 december 2024 (1 uur en 21 minuten)

Na de dood van een astronaut probeert haar wanhopige man haar weer tot leven te wekken met behulp van experimentele technologie, maar dan ontdekt hij haar diepste geheim.

2. 2. Paradistopia

4 december 2024 (1 uur en 18 minuten)

Een visionaire CEO overschrijdt de juridische grenzen door levensechte seksrobots te maken. Maar is Thailand klaar voor haar erotische revolutie?

3. 3. Buddha Data

4 december 2024 (1 uur en 06 minuten)

Wanneer een populaire AI-dienst de manier waarop mensen een bijdrage leveren vercommercialiseert, komt een monnik met zijn eigen spirituele gids voor de massamarkt.

4. 4. Octopus Girl

4 december 2024 (1 uur en 09 minuten)

In een regenachtig Bangkok doet een jong meisje mee aan een zangwedstrijd om uit de sloppenwijk te komen en vaccins te kopen tegen een dodelijke ziekte.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.