• 9.369.475 stemmen

Alternatieve titel: Deceitful Love

Genre: Drama / Romantiek

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 47 minuten

Ontwikkeld door: Marco Chimenz, Giovanni Stabilini, Riccardo Tozzi, Claudia Aloisi en Antonella Iovino

Met: Luigi Chiocca, Giacomo Gianniotti en Monica Guerritore

Oorsprong: Italië

Datum van release: woensdag 9 oktober 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Inganno

Nadat ze haar hele leven voor haar gezin heeft gezorgd, begint een volwassen, zeer rijke vrouw een relatie met een jongen die even oud is als haar laatste kind. Maar de drie kinderen zijn om verschillende redenen verenigd door een totaal scepticisme jegens de jongen, en zijn ervan overtuigd dat hij een bedrieger is. De vrouw zal gedwongen worden te kiezen tussen de liefde voor haar kinderen en de geneugten van een nieuw leven.

Afleveringen

1. Aflevering 1

9 oktober 2024 (52 minuten)

Op haar verjaardag helpt Gabriella een jongeman die net een auto-ongeluk heeft gehad. Hun relatie ontwikkelt zich snel en zorgt voor verwarring bij haar familie.

2. Aflevering 2

9 oktober 2024 (46 minuten)

Stefano's moeder wordt tot het uiterste gedreven wanneer hij koste wat kost haar minnaar wil ontmaskeren. Er verschijnt een nieuwe vrouw van Gabriella's leeftijd.

3. Aflevering 3

9 oktober 2024 (47 minuten)

Elia probeert zijn bedrijf op te starten en gaat op een boottocht met Nico, die zijn gevoelens niet meer kan onderdrukken. Het hotel verwelkomt een intrigerende gast.

4. Aflevering 4

9 oktober 2024 (50 minuten)

Gabriella vindt Marina's aanwezigheid prettig, maar Elia absoluut niet. Nico worstelt met de familie van zijn vader, en Giulia maakt zich zorgen over haar geheime aanbidder.

5. Aflevering 5

9 oktober 2024 (46 minuten)

Elia en Gabriella worden uiteengedreven door de juridische en financiële maatregelen van Stefano, wiens geheimen door het conflict in gevaar komen.

6. Aflevering 6

9 oktober 2024 (46 minuten)

Gabriella wil meer controle over haar eigen leven. Elia en Stefano bepleiten hun zaak tijdens de rechtszaak, waar een nachtmerrie uit het verleden weer opduikt.

avatar van Bert van Dijk

Bert van Dijk

Lijkt me prettig leven met z'on plaat voor je kop. Dit zag ik al mijlenver aankomen. Diepgang van een surfboard. Doe mij dan maar Ripley. Speelt zich ook af in Italië, maar dan houdt wel z'on beetje elke vergelijking op. 1 ster, voor dit goedkope sentiment. Zal ongetwijfeld hoge ogen gooien, maar voor mij hoort dit thuis op SBS zoveel. Zou niet eens weten waar die zenders zitten.

avatar van lang pee

lang pee

Stationsromannetje in beeld gebracht. Geeft een cadeau van 1,5 miljoen aan iemand die ze juist kent, ja die horloge kost zoveel. Ik geef een ster voor de prachtige Amalfi kust, de rest is prul....